Chloë Moretz je potvrzena jako nová Carrie

Vydáno: 29.05.2012 08:42 - Michala Benešovská | foto: Bontonfilm

Kingův příběh o šikanované středoškolačce, která má pro své trýznitele připravené nemilé překvapení, se dočkal první filmové verze před šestatřiceti lety. Nyní se rozběhly přípravy remaku a v obsazení se objevují zajímavá jména.
Další kousek z hollywoodského recyklačního programu už má režiséra, vlastně režisérku, abychom byli přesní. Plánovanou "novou" verzi Carrie natočí Kimberly Peirce, která se proslavila dramatem Kluci nepláčou, jež vyneslo prvního Oscara herečce Hilary Swank.
Kimberly Peirce si pro postavu Carrie White vybrala mladičkou herečku Chloë Moretz, známou z tak trochu jiné komiksové adaptace Kick-Ass. Její fanatickou matku Margaret si zahraje Julianne Moore, která již dozrála do věku, kdy může hrát matky narušeným puberťákům.
Částečně už jsou také obsazeny role sympatických slečen, které budou Carrie šikanovat. Chris, jednou ze členek šikan-party, se stane téměř zapomenutá dívenka z del Torovy hororové fantazie Faunův labyrint Ivana Baquero. Sekundovat jí bude Gabriella Wilde jako Sue.
Obě tyto postavy byly také v De Palmově verzi, režisérka chce ale postavu Ivany Baquero prezentovat více jako nemilosrdnou a surovou tyranku. V dalších rolích uvidíme například Judy Greer, která si má zahrát učitelku tělocviku, nebo Alexe Russella.
Jak s Carrie osobitá Kimberly Peirce naloží, se americké publikum dozví již 15. března 2013.
Zdroj: Collider


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY