John Woo natočí Day Of The Beast

Vydáno: 21.05.2012 08:46 - Michala Benešovská | foto: Paramount Pictures Corp.

Oblíbený režisér akčních filmů John Woo po dlouhých letech natočí anglicky mluvený film. A ačkoliv název nového snímku Day Of The Beast konotuje japonské monstr filmy, není tomu bohužel tak.
Už je to více než devět let, co režisér John Woo natočil svůj zatím poslední anglicky mluvený film. Nyní potvrdil, že natočí remake filmu Seijuna Suzukiho Youth Of The Beast z roku 1963.
Remake má nést název Day Of The Beast. Příběh by měl zůstat u barvitého popisování praktik japonské mafie Yakuzy a John Woo navíc hodlá snímek nejen režírovat, ale stát se má také jeho producentem.
Příběh bude situován do japonského hlavního města Tokia a sledovat budeme osud "zápaďáckého" drsňáka s temnou minulostí, který se zaplete do vyřizování účtů mezi novou generací chladnokrevných členů Yakuzy a drsnými ruskými mafiány. Na scénáři pracuje Rob Frisbee.
Pokud John Woo nezklame, mohl by navázat na své úspěšné filmy z devadesátek, jako byly Hard Boiled nebo Tváří v tvář. Svůj dosud poslední anglicky mluvený film Výplata natočil John Woo v roce 2003. Tento snímek však komerčně propadl.
Zdroj: Collider


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY