Plán premiér: 18. týden

Vydáno: 01.05.2012 08:40 - Kateřina Horáková | foto: GAUMONT - QUAD

Datum české premiéry mají stanovený Nedotknutelní i druhý Silent Hill, očekávané hitovky Bourneův odkaz a Paranormal Activity 4 uvidíme v českých kinech nakonec dříve.
Francouzského dramatu Nedotknutelní, který se na Česko Slovenské Filmové Databázi může pyšnit osmým místem v žebříčku nejoblíbenějších filmů, se v českých kinech dočkáme 24. května. Dne 14. června pak přijde do kin česko-slovenská road movie DonT Stop.
A po (doufejme) parném a slunečném létu nás distributoři zavalí přímo hromadou nových snímků: 6. září to bude romantický Ruby Sparks s Antoniem Banderasem a Sammyho dobrodružství 2, 20. září uvidíme hvězdně obsazenou kriminálku Lawless a 25. října se můžeme těšit na třiadvacátou bondovku, opět s Danielem Craigem.
Od 1. listopadu si užijeme pokračování Silent Hillu, a to rovnou ve 3D, a animované Tajemství křídel. Comme un chef s Jeanem Renem pak dorazí do českých kin 6. listopadu.
O celý měsíc dopředu se přesouvají premiéry Bourneova odkazu (30. srpna) a G.I. Joe: Odveta (23. sprna). Také čtvrtý díl Paranormal Activity se nám přiblížil, a to o týden (na 18. října). Kozí příběh se sýrem pak uvidíme již 25. října.
Naopak si počkáme déle na Piraňa 3DD (21. června), Červená světla (2. srpna), Carmen (odsunuto zatím na neurčito), Sousedskou hlídku (16. srpna), Dredda (4. října), Killing Them Softly (11. října) a Parental Guidance (rok 2013).
Úplně zrušen z plánu českých premiér byl snímek Zásnuby na dobu neurčitou, který se za oceánem stal zatím komerčně nejméně úspěšným snímkem z produkce Judda Apatowa, což mu možná podrazilo nohy právě při cestě do našich kinosálů.
I v českých názvech chystaných filmů došlo ke změnám – např. v podobě nového českého názvu pro horor Černobylské deníky, pro Divochy (původně Zvířata) nebo u pokračování 96 hodin, kterým přibyl podtitul Odplata.
Očekávanou komedii o tom, co se stane, když ožije váš nejmilejší plyšák z dětství a oproti vám nevyroste z puberty, najdete v programech prostě jako Méďu.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY