Tim Burton se pouští do dalšího animáku

Vydáno: 13.04.2012 14:48 - Amaya Tomanová | foto: Paramount Pictures

Tim Burton ve spolupráci se Sethem Grahame-Smithem pod křídly společnosti Warner Bros. rozjíždí pomalu, ale jistě další projekt. Prozatímní název zní The Night Of The Living a mělo by jít o stop-motion animaci.
Jako většina tvůrců má i Tim Burton hrstku oblíbenců, se kterými vždy rád opakovaně spolupracuje. Patří mezi ně nejen herci (například Helena Bonham Carter či Johnny Depp), ale i autoři knižních předloh. Jedním z nich je také autor nevšedního románu Pride And Prejudice And Zombies Seth Grahame-Smith.
Spolupracovali například na filmu Temné stíny (jejichž preview jsme vám nedávno přinesli), Burton se coby producent podílel na adaptaci románu Abraham Lincoln: The Vampire Hunter a projednávali spolu i sequel Beetlejuice.
Nejnovějším případem spolupráce těchto dvou podivínů by měla být animovaná stop-motion Night Of The Living. Grahame-Smith se v jednom rozhovoru zmínil, že psaní je v plném proudu: "Nápad na Night Of The Living nosím v hlavě již několik let. Už při natáčení Temných stínů jsem to s Timem chtěl probrat, protože jsem věděl, že by z této látky dokázal natočit vynikající film. Když jsem viděl, jak se ujal Frankenweenieho nebo Mrtvé nevěsty, bylo mi jasné, že tudy by mohla vést cesta."
Vzhledem k tomu, že předloha ještě není dokončena, nebyly prozrazeny žádné detaily ohledně děje. Obávat se ale zřejmě nemusíme - pravděpodobnost, že ze spolupráce tohoto dua vzejde brak, je velmi nízká.
Zdroj: Collider


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY