Hostitel Stephenie Meyer se představuje v teaseru

Vydáno: 24.03.2012 12:15 - Martin Bubrín | foto: Open Road Films

S premiérou teenagerského hitu Hunger Games se na svět uvolnilo další lákadlo na zaručený hit pro náctileté. Tentokrát je na programu adaptace románu Stephenie Meyer, autorky Stmívání.
Stephenie Meyer frčí. A hodně. Než bude autorce tetralogie Stmívání nabídnuta nehorázná suma za napsání pátého dílu upíří "ságy", velká plátna zasáhne adaptace její knížky, která je vlastně takovým sci-fi o mimozemské invazi. Nečekejte však velké roboty, vesmírné lodě nebo tripody, tato invaze bude probíhat v trochu komorním duchu. Nebo už proběhla...
Jelikož se film teprve nedávno začal natáčet a do kin udeří až za rok (29. března 2013), je jasné, že neuvidíme více než minimalistické promo video, které nám jednoduchým způsobem oznámí, že se chystá nový hit s názvem Hostitel. Ten by chtěl jistě velmi ambiciózně uspět u publika, proto jeho propagační strategie začínají už dobrý rok před premiérou.
Co na něm můžeme vidět? O nic více než rozpohybovaný obal knihy napasovaný na obličej Saoirse Ronan. A ono to ani tak moc nevadí, když za použití několika chytře zvolených frází dokáže premisa snímku okamžitě zaujmout.
Neznalý divák po naběhnutí epické hudby a titulků typu "Battle for your world has ended" může očekávat, že ho v kině bude čekat velkolepá sci-fi, v níž si to rozdají poslední zbytky lidstva s návštěvníky z vesmíru. A název pak napovídá, že oni "návštěvníci" se jako parazité dostanou do našich těl a budou ovládat naši osobnost. Jak už ale příběhy Meyerové známe, klíčovým tématem bude také láska...
Protože to ale režíruje všeuměl Andrew Niccol, expert na filmy odehrávající se v dystopických světech, dalšího Twilightu se snad bát nemusíme.
Teaser můžete zhlédnout na Yahoo Trailers nebo rovnou pod naším článkem.


Originální teaser k filmu Hostitel


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY