Nová pixarovka Brave se představuje na wallpaperech

Vydáno: 20.03.2012 09:44 - Simona Knotková | foto: Falcon

Poslední animák od Pixaru Auta 2 nebyl diváckou veřejností přijat zrovna pozitivně, a proto se studio bude letos v létě pokoušet napravit si reputaci snímkem Brave. Vy si teď můžete prohlédnout jedenáct tapet s hrdinami filmu.
Pohádkový příběh Brave vypráví příběh o královské dceři bouřící se proti rodinným tradicím a má jej na svědomí režisérské duo Mark Andrews a Brenda Chapman. Díky jedenácti tapetám na plochu nyní můžete pořádně ochutnat atmosféru, jakou společně namíchali.
Jednotlivé postavy si můžete prohlédnout na wallpaperech, kde nechybí hlavní hrdinka, skotská princezna Merida, král Fergus a královna Elinor nebo také tři lordi, proti kterým se mladá rebelka vzepře. V originální verzi snímku uslyšíme například Emmu Thompson, Kelly Macdonald nebo Billa Connolliho.
Snímek měl být původně do tuzemských kin uveden pod názvem Odvážná Merida, ale zdá se, že nakonec bude o přízeň diváků bojovat s názvem o mnoho prostějším - Rebelka. Nový pixarovský snímek Brave dorazí do českých kinosálů již 16. srpna.
Všech jedenáct tematických tapet na plochu si můžete prohlédnout ve fotogalerii článku a přímo pod článkem si můžete připomenout také trailer v původním znění.


Originální trailer filmu Rebelka


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY