Začne natáčení Sin City 2 už letos?

Vydáno: 19.03.2012 17:19 - Simona Knotková | foto: Buena Vista Pictures

O novém Sin City se mluví už dlouhých sedm let. Podle Roberta Rodrigueze, režiséra prvního dílu, by však roky čekání měly skončit letos v létě, kdy se má natáčení dvojky konečně rozjet.
Letošního festivalu SXSW v americkém Austinu se zúčastnil i režisér Robert Rodriguez. Potvrdil na něm, že natáčení dvojky Machete se opravdu rozjede už za měsíc. Do placu ale také nahodil další, dost překvapivou informaci, v jejíž vyslovení snad už ani nikdo nedoufal.
Podle jeho slov se v létě započne i natáčení dlouho připravovaného a očekávaného pokračování Sin City - Města hříchů, o němž se mluví už od roku 2005, tedy od doby uvedení jedničky do kin.
Scénář podle Williama Monahana, držitele Oscara za napsání Skryté identity, je venku už dlouho. Pokračování se bude skládat ze tří příběhů z komiksu Franka Millera A Dame To Kill For a ze dvou nových. Další podrobnosti známy nejsou. Nevíme, zda se vrátí někdo ze starého obsazení, nebo zda máme očekávat nová jména jako Johnny Depp nebo Angelina Jolie, o kterých se dříve spekulovalo.
Na festivalu Rodriguez také oznámil, že se svou nově vzniklou produkční společností Quickdraw Productions chystá dva nové animované celovečerní snímky; jeden doposud nepojmenovaný rodinný film, druhý s titulem Heavy Metal, remake stejnojmenného animovaného sci-fi z roku 1981.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY