Na filmových 24 hodin si ještě počkáme

Vydáno: 19.03.2012 09:51 - Amaya Tomanová | foto: Fox Network

Přestože je Kiefer Sutherland zaneprázdněn natáčením nového seriálu, s prací na celovečerním snímku 24 hodin stoprocentně počítal. Studio 20th Century Fox však z důvodu problémového rozpočtu odložilo natáčení na neurčito.
Pro fanoušky seriálu 24 hodin, kteří se těšili, že Jacka Bauera konečně spatří v nadživotní velikosti na stříbrném plátně, máme špatnou zprávu. Stejně jako loni, i letos se studio potýká s problémovým rozpočtem, a natáčení chystaného filmu muselo být opět odloženo.
Kiefer Sutherland spolupracoval s televizní společností Fox na seriálu Touch, jehož vysílání mělo začít tento měsíc. Se zahájením natáčení celovečerních 24 hodin počítal na přelomu letošního dubna a května. Film by měl mít přímou návaznost na seriál.
"Scénář - který mě mimochodem velmi, velmi nadchl - je přímým pokračováním seriálového příběhu, odehrává se zhruba půl roku od okamžiku, kterým skončila poslední epizoda," sdělil Sutherland v rozhovoru pro magazín Deadline. Dále uvedl, že dvouhodinový děj se nebude odehrávat v reálném čase a že se na plátně setkáme s většinou herců, kteří se objevili v původním seriálu.
Studio se sice rozhodlo natáčení dočasně pozastavit, s realizací však dle všeho počítá - podle spekulací by mělo jít v budoucnu dokonce o trilogii. Scénář měl původně psát Billy Ray, práci po něm převzal Mark Bomback. V souvislosti s režií byla řeč nejprve o Tonym Scottovi, pak o Antoinu Fuquovi.
Je možné, že se režie nakonec ujme někdo úplně jiný, až film dostane opět zelenou. Producentem by měl být Brian Grazer, který pracoval i na původním seriálu.
Zdroj: Collider


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY