Objeví se Russell Crowe v biblickém eposu?

Vydáno: 04.03.2012 09:16 - Amaya Tomanová | foto: Twentieth Century Fox Film Corporation

V příštích letech se to v kinech bude biblickými příběhy jen hemžit. Vedle Stevena Spielberga si svůj kus koláče ukousne i Darren Aronofsky, jenž chystá velkofilm Noah o Noemově arše a potopě světa. A mohl by u toho být i Russell Crowe.
Darren Aronofsky již loni opustil projekt Wolverine a rozhodl se nalodit na Noemovu archu. Příliš rozruchu zatím kolem chystaného biblického eposu nevypuklo.
Zatím jedinou zajímavější zprávoubyla informace o rezignaci Christiana Balea, tento týden ale byla konečně oznámena světu další novinka ohledně obsazení: režisér jedná o účasti s Russellem Crowem, oboustranný zájem je prý opravdu vážný.
Záštitu nad filmem, jehož natáčení by mělo začít v červenci, převzaly společnosti New Regency a Paramount Pictures, na produkci se spolu s režisérem podílejí Scott Franklin a Mary Parent. Aronofsky se kromě toho ujal spolu s Arim Handelem i úlohy scenáristy. Jak bude vlastně starozákonní příběh o potopě světa v podání režiséra Černé labutě vypadat, nám zatím tvůrci tají - nudit se ale nejspíše nebudeme.
Crowe momentálně v Bídnících tančí, jak Tom Hooper píská, a o další práci nouzi rozhodně nemá - mezi nabídkami, které mu chodí, figuruje například role záporáka v připravované Winter's Tale.
Kromě již zmíněných Bídníků s ním dále budeme mít tu čest v The Man With The Iron Fists, Broken City nebo Man Of Steel.
Zdroj: Empire


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY