Thor 2 (opět) našel režiséra

Vydáno: 28.12.2011 10:49 - Martin Bubrín | foto: Facebook tvůrce

Stane se jím jeden z režisérů Hry o trůny
Chris Hemsworth ve filmu <b>Thor</b>
MARVEL ENTERTAINMENT, LLC & SUBS
Se severským bohem hromu to už je ohraná pohádka. Jednou režiséra , podruhé ho ztratí a pak ho zase najde. Ale ani tentokrát nemůžeme říci, zda aktuální výběr přetrvá.
Po adorované Patty Jenkins, která měla z druhého Thora udělat výpravný vesmírný road-trip, tentokrát Marvel vsadil svou horkou kartu na televizního režiséra Alana Taylora, jenž aktuálně spolupracoval na výpravném (a kriticky velmi dobře přijatém) fantasy seriálu Hra o trůny a režíroval jeho nejlepší episody (včetně napínavého finále).
Není to však žádný nováček - tento ostřílený televizní "veterán" (pokud člověka s velkými zkušenostmi v televizi vůbec takto můžeme nazvat) se podílel také na seriálových hitech jako Impérium - Mafie v Atlantic City, Mad Men, Rodina Sopránů, Řím, Ztraceni nebo Deadwood. Rozhodně se tedy dá říct, že jde o toho pravého člověka, který by měl být číslo jedna na seznamu lidí, jež by se měli angažovat v Hollywoodu.
Taylor tak nakonec "zvítězil" nad ostatními televizními kolegy ze Hry o trůny, často zmiňovaným Brianem Kirkem nebo Danem Minahanem, které Marvel taktéž zvažoval k režírování druhého ambiciózního komiksového zářezu. Jestli tedy nakonec vše klapne, jak má, a nevystřídá se kvůli "tvůrčím neshodám" ještě pět dalších lidí, vypadá to, že by Thor 2 mohl stihnout své datum premiéry, které je naplánováno na 15. listopadu 2013.
Pak už jen stačí herce nahnat před kameru a zelené pozadí (Chris Hemsworth nejspíše ihned skočí z placu Mstitelů znovu do červené pláštěnky) a natáčení může začít.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY