Teaser na Expendables 2 je tady!

Vydáno: 16.12.2011 07:56 - Martin Bubrín | foto: Facebook tvůrce

Akční bohové si dávají sraz v kině
Plakát filmu Expendables: Postradatelní 2Přiznejme si, že na druhé Expendables se těšíme jako malí kluci. I když první díl nedopadl zrovna tak, jak většina z nás chtěla, sequel rozhodně zabírá tučné místo v nejočekávanějších filmech příštího roku. A to hlavně díky obsazení, které se pyšní mnoha jmény navíc.
Nebude to tedy jen známá Slyova parta z jedničky, diváky, kteří vyrůstali na starých testosteronových akčňácích na VHS, potěší rozšíření ansámblu o další esa - například o Van Damma, Bruce Willise, Arnolda Schwarzeneggera a hlavně Chucka Norrise, jehož věhlasná internetová publicita přiláká jistě nejednoho diváka do kina.
Zamrzí však, že první teaser na nadcházející pecku je pouhým oznámením, že se "něco chystá". Rutinní problikávání jmen hlavních hrdinek z potenciálního Sexu ve městě 3 bychom ihned odsoudili neředěným peklem a poslali do útrob trailerových kanálů. Pokud však v ani ne jedné minutě zhlédneme výňatek z krátkého rozhovoru, lebku lemovanou zbraněmi a sekundové výjevy na oblíbené bijce, každého akčního fanouška to jistě pohladí po srdci jako nemalý vánoční dárek, který si bude před spaním sjíždět do Silvestra.
Ale nemusíme se bát. Regulérní nářezový materiál si jistě Simon West schovává až do trailerů. Prozatimní "představovačku" můžete zhlédnout na iTunes Movie Trailers nebo rovnou pod naším článkem.



NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY