Podívejte se na trailer tajemného Projectu X

Vydáno: 07.11.2011 15:55 - Martin Bubrín | foto: Facebook tvůrce

Todd Phillips vzývá kocovinu tentokrát jako producent
Promo plakát k filmu Project X
Silver Pictures
Oh, tak tohle přišlo jak blesk z čistého nebe. Z tajemného názvu, za kterým byste tipovali, že stojí J.J. Abrams s další tajnůstkářskou kampaní, se nakonec klube mnohem očividnější, ale o to sympatičtější podívaná, která už i z tak malé plochy traileru zavání něčím jako kult.
"Guru párty filmů" Todd Phillips, jenž se svým Mládím v trapu nebo výbornou Pařbou ve Vegas trefil do vkusu nejednomu z nás, za snímkem stojí sice jenom jako producent, ale to neznamená, že by Project X nepostrádal něco z jeho "rukopisu".
Z prvního pohledu by se mohlo zdát, že jde o teaser na třetí Pařbu, ale při bližším prozkoumání se nám zde rýsuje autentický záznam z jedné megapárty, která se dvou hlavním protagonistům vymkne z rukou. Zatím musíme říct, že celý koncept připomíná takový mix Paranormal Activity (bez duchů samozřejmě), Superbad, Prciček nebo posledních Phillipsových filmů, což rozhodně není na škodu. Věřím, že tohle má zaděláno na budoucí srdcovku nejednoho teenagera.
Vypadá to tedy, že "móda" nalezených záznamů nemusí jen nutně pocházet z hororového žánru. Stačí dobrý nápad a lidi se do kina nepoženou jen na samotný film, ale také na událost, která může být v době sociálních sítí sakra veliká (schválně si vyhledejte název filmu na Facebooku). O uvedení snímku do českých kin zatím není zmínka, ale do těch amerických by měl Project X dorazit v březnu příštího roku. Krátká upoutávka jednoduše dokáže nabudit.
Trailer můžete zhlédnout na iTunes Movie Trailers nebo přímo pod naším článkem.



NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY