Schwarzenegger a Willis posílí Expendables 2

Vydáno: 08.09.2011 14:48 - Martin Bubrín | foto: Facebook tvůrce

A mluví se i o dalších (ne)postradatelných jménech
Arnold Schwarzenegger ve filmu <b>Terminátor 2: Den zúčtování</b>
TriStar Pictures
Zprávy o dalším potenciálním obsazení (ne)postradatelného pokračování jsou na internetu denním chlebem. První se vyrojí kachny, pak fámy, následně někdo uvažuje o podepsání smlouvy, až tak nakonec udělá. Mezi tímto humbukem to však vypadá, že soupiska herců bude oproti prvnímu dílu mnohem výživnější a tučnější. Tentokrát by si ultimátní sraz mohli dát skoro všichni velikáni.
Nejčerstvější potvrzenou informací je tak dlouho spekulovaná účast Arnolda Schwarzeneggera a Bruce Willise. Žádné malé cameo ale nečekejte, tyto dvě akční ikony by si měli zahrát mnohem podstatnější role. Jestli se ale naplní dohady o tom, že si představitel Johna McClanea zahraje záporáka, to je ještě záhada. Každopádně pokud bude jejich účast zárukou "buddy-jiskření" jako v případě oné geniální scény v kostele z prvního dílu, máme se na co těšit.
To ale není vše. Na různých "oficiálních" soupiskách herců se objevují i dlouho zmiňovaná jména, která jsme si všehovšudy přáli vidět už v jedničce. Do dvojky by tak měl konečně dorazit Belgičan Jean-Claude Van Damme, ultimátní bijec Scott Adkins, kterého si možná pamatujete z vydařených arénovek Neporazitelný 2 a Neporazitelný 3, a dokonce i dnes už legendární Chuck Norris. Jen si ho představte, jak by dokázal hrdinům zatopit jako záporák. Myslím, že tato role by vstoupila do dějin.
Jinak se vrátí všichni ostatní - Sylvester Stallone, Jason Statham, Mickey Rourke, Dolph Lundgren, Terry Crews, Jet Li, Randy Couture a nově by měl ještě přibýt hongkongský přeborník bojových umění Donnie Yen, kterého si můžete pamatovat například z vydařené mlátičky Ip Man. Což už je hodně dobrá sebranka akčních herců všeho druhu, že už jen vyvstává otázka, kdy se připojí Steven Seagal...
Natáčení The Expendables 2 by mělo vypuknout již letos v říjnu pod vedením Simona Westa, režiséra povedeného Con Air. Pokud všechno klapne, můžeme se se stoprocentní jistotou zase na něco těšit jako malé děti. I když první díl kdovíjaká bomba nebyla.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

  • Chuck (Grutý Žlověk, 24.10.2011 08:14) Reagovat

    Napadá mě jediný důvod, proč se neúčastní Chuck Norris: Je nepostradatelný.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY