John Moore se chytil ve smrtonosné pasti

Vydáno: 10.09.2011 19:44 - Amaya Tomanová | foto: Facebook tvůrce

O režisérovi pátého dílu je definitivně rozhodnuto
Bruce Willis ve filmu <b>Smrtonosná past 4.0</b>
Warner Bros. Pictures
Kolem pátého dílu Smrtonosné pasti bylo hodně dlouho ticho. Začátkem února se zdálo, že je o režisérovi rozhodnuto. Noam Murro však nakonec utekl k natáčení sequelu "Třístovky" a studio 20th Century Fox usoudilo, že tím pravým bude John Moore
Jedním z důvodů, proč byl vybrán právě on, bylo nadšení Bruce Willise. Ten se s režisérem několikrát setkal a podle jeho vlastních slov mu nesmírně zaimponovalo jeho zaujetí postavou Johna McClanea a zájem o co nejrealističtější natáčení akčních scén za minimálního využití digitálních efektů.
Mezi režisérskými kandidáty nechyběl například Justin Lin nebo Joe Cornish. Hovořilo se i o možnosti, že by do režisérského křesla opakovaně usedl Len Wiseman, který příjemně překvapil poměrně vydařenou čtyřkou. Zatímco jméno režiséra se změnilo, scénář Skipa Woodse by měl zůstat zachován.
Snímek by měl být natáčen v Rusku a po boku McClanea by se měl objevit jeho syn, o jehož představiteli zatím nebylo rozhodnuto. Řada fanoušků začíná mít ale z páté "Pasti" obavy, jelikož je filmařům těsný jak rozpočet, tak termín dokončení. Diváci se navíc obávají, že pod Mooreovou taktovkou by mohl vzniknout nadějně vypadající, ale v konečné formě poměrně vlažný počin, jakým byl například Max Payne nebo Satan přichází.
zdroj: Empire


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY