Dwayne Johnson si zahraje Goliáše

Vydáno: 05.09.2011 14:39 - Martin Bubrín | foto: Facebook tvůrce

V klasickém příběhu půjde po krku Tayloru Lautnerovi
Vin Diesel a Dwayne Johnson ve filmu <b>Rychle a zběsile 5</b>
Bontonfilm
Dwayne Johnson to s pozicí akční ikony myslí smrtelně vážně. Obří hrouda svalů s objemem bicepsu jako hlava průměrného evropana se po podprůměrných taškařicích pro celou rodinu, v nichž lítal v sametovém pyžamu s kouzelnou hůlkou, snaží situovat do mnohem specifičtějších rolí, kde naplno může využít své muskulatury - Rychlejší se ještě moc nepovedl, ale v Rychle a zběsile 5 se už naplno situoval do role akčního poloboha.
A tak není divu, že se mu podobné nabídky hrnou rychleji než dávky Creatinu do těla. Šestý díl rychlé a zběsilé série už je jistotou, v G. I. Joe 2 svým "hromotluctvím" jistě zastíní půlku obsazení a dokonce projevil zájem i o adaptaci drsného komiksu o nájemném superhrdinovi. A aby toho nebylo málo, tak by se měl objevit také v nové verzi známého biblického příběhu o Davidu a Goliášovi.
Film jednoduše pojmenovaný Goliath by měl pod hlavičkou Relativity Media natočit Scott Derrickson, který má na kontě zatím exorcistický horor V moci ďábla a průměrný remake sci-fi Den, kdy se zastavila Země z roku 2008. A tady přichází zlom - snímek bude produkovat Wyck Godfrey a Marty Bowen, což je tým, který stojí za sérií Stmívání. Můžete si vyrvat všechny vlasy na hlavě, ale právě u nich je prvním adeptem na roli Davida Taylor Lautner.
Je tedy dost možné, že mu na stole přistane nabídka, která se neodmítá. Zahrát si po boku The Rocka by pro jeho budoucí kariéru sice mělo velký význam, ale filmovým fanouškům to nejspíše urve srdce. I tak si ale na Goliáše ještě budeme muset chvíli počkat, než budou mít herci volno v diáři a začne se něco pořádného dít.
A kdo ví, třeba se výpravného převyprávění biblického příběhu dočkáme ve stejném roce, kdy Darren Aronofsky připluje se svou Noemovou archou.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY