Pátý Rambo má scénář

Vydáno: 23.08.2011 11:18 - Amaya Tomanová | foto: Facebook tvůrce

Svolí nakonec Sylvester Stallone k natáčení?
Sylvester Stallone ve filmu <b>Rambo: První krev</b>
Anabasis N.V.
Více než před rokem v rámci rozhovorů ke snímku Expendables: Postradatelní Sylvester Stallone tvrdošíjně prohlašoval, že dalšího pokračování Ramba se nedočkáme. "Jsem si na devětadevadesát procent jistý, že žádný další Rambo nebude," uvedl. "S posledním dílem jsem byl více než spokojený a další pokračování by mohlo být mylně vnímáno jako zbytečné a nepotřebné gesto. Nechci, aby k něčemu takovému došlo."
Po nějakém čase však scenárista Sean Hood poskytl studiu svůj scénář k filmu Rambo: The Last Stand. Svezl se na módní vlně scenáristického tajnůstkaření a odmítl byť jen nastínit přibližný děj filmu. Prozradil pouze, že nový scénář toho s těmi předchozími příliš společného mít nebude. "Se Stallonem jsem se sešel dvakrát. Dal mi knihu, starší scénář a dvacetistránkový návrh nového," uvádí Hood.
Fám ohledně zápletky koluje požehnaně a zahrnují akci na záchranu mladé dívky ze spárů drogového kartelu či sci-fi prvky v podobě geneticky manipulovaných übervojáků. "Scénář se svou atmosférou přiblíží maloměstskému prostředí First Blood," připouští nakonec Hood.
Ještě nějaký čas si počkáme, než pátému Rambovi s konečnou platností zasvítí zelená, a konečné slovo bude rozhodně mít samotný Sly. Nechme se tedy překvapit - ostatně, nic jiného nám nezbývá...
zdroj: Empire


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY