McConaughey si zahraje majitele strip clubu

Vydáno: 22.08.2011 08:43 - Alžběta Fridrichová | foto: Facebook tvůrce

V novém filmu Stevena Soderbergha Magic Mike
Matthew McConaughey ve filmu <b>Obhájce</b>
BIOSCOP
Steven Soderbergh se chystá do penze. Údajně. Ale na to si počkáme nejspíš ještě pěkných pár let, protože má na krku ještě hodně dlouhý seznam připravovaných filmů. Jeden z těch nesledovanějších Magic Mike si připsal další slavné jméno do titulků.
Ale vraťme se nejprve k samotnému námětu snímku. Když Soderbergh obsadil do thrilleru Haywire Channinga Tatuma, nemohl ještě tušit, co mu tahle spolupráce přinese. Když se herec při natáčení zmínil o začátcích své kariéry, že si v devatenácti vydělával na Floridě jako striptér, režiséra to ihned zaujalo. Rozhodl se tak natočit snímek volně inspirovaný jeho osobním příběhem. Scénář si vzal na starosti Reid Carolin.
V hlavní roli Mikea se objeví sám Tatum, který bude z pozice staršího a zkušenějšího zaučovat nováčka Alexe Pettyfera. A abychom se měli skutečně na co těšit, řadu atraktivních hollywoodských krasavců rozšíří Matthew McConaughey, který si zahraje roli Dallase, majitele klubu Xquisite, kde Mike pracuje.
Stejně jako Soderbergh toho má i McConaughey až nad hlavu. Aktuálně pracuje na thrilleru The Paperboy Leeho Danielse a zahraje si také hlavní roli v dramatu Mud Jeffa Nicholse. A dva jeho již hotové snímky Bernie a Killer Joe ještě čekají na uvedení.
zdroj: Empire


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY