Druhý Ghost Rider vyjíždí v prvním teaseru

Vydáno: 21.08.2011 12:41 - Martin Bubrín | foto: Facebook tvůrce

Aneb Nicolasovi Cageovi už zase hoří hlava
Fotografie z filmu <b>Ghost Rider 2</b>
Sony Pictures
I přes to, že byl první díl neředěným peklem, které ukázalo, že s komiksovými adaptacemi to jde i "zezdola", vydělal docela slušné peníze. Přehrávající Nicolas Cage, jemuž jeho podivná grimasa přetrvala až dodnes, však rázem dostal ještě jednu šanci. Nyní se však zdá, že tvůrci konečně pochopili, jaká poloha Ghost Riderovi sedne nejvíc.
U Spirit of Vengeance si konečně uvědomili jeho brakovou podstatu a - jak se říká - urvali se z řetězu. Taky aby ne, když ho má na starost nevyzpytatelné duo Mark Neveldine a , které má za sebou příjemně anarchistické kousky jako adrenalinové Zastav a nepřežiješ nebo videoherního Gamera. V jejich podání tak alespoň podle traileru vypadá druhý výjezd na pekelné motorce patřičně nekorektně, brutálně a s plna drsnými vychytávkami.
Bát se naopak můžeme toho, co se bude dít na pozadí. Je jasné, že zde nepůjde o žádný příběh, ale o film, který drží nad vodou hlavně míra nadsázky. V prvním "Cranku" se to povedlo, podruhé už to moc nedrželo pohromadě. Uvidíme, zda nezbude ze zdánlivé trailerové hravosti další nudné "céčko" jako Drive Angry, kde Cage jen přesedlal na čtyři kola.
V kontextu velkých komiksáren výsledek určitě zapadne, ale i tak je jeho anarchistické pojetí přesně to, co hořící motorkář potřeboval. Udivuje jen, že snímek nepůjde do kin ve 3D. Alespoň ohnivé močení by si ho zasloužilo...
Trailer můžete zhlédnout na iTunes Movie Trailers nebo rovnou pod naším článkem, kde se dočkáte ještě půlminutového úvodu tvůrců.



NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY