Bridget Jones se dočká třetího filmu

Vydáno: 16.08.2011 14:14 - Amaya Tomanová | foto: Facebook tvůrce

Renné Zellweger opět s rozumem v koncích?
Renée Zellweger ve filmu <b>Bridget Jonesová: S rozumem v koncích</b>
Universal Pictures
Tým, který spolupracoval na prvním i druhém dílu adaptací knih Helen Fielding o osamělé, zoufalé, leč velmi zábavné třicátnici Bridget Jones, si řekl, že je na čase opět otevřít deník. Spisovatelka se tedy konečně pustila do psaní třetího dílu. Minulý týden uspořádala veřejné čtení prvních tří stránek své nové knihy a při té příležitosti oficiálně oznámila, že se chystá jak knižní, tak filmové pokračování Bridgetiných příběhů.
Když začaly kolovat první dohady ohledně dalšího filmu, některé fámy hovořily o tom, že Renée Zellweger přijme nabídku na roli pouze v případě, že nebude muset - jako v předchozích dílech - výrazně přibrat. Podle jejích vlastních slov je ale jedinou podmínkou k účasti to, že i třetí pokračování bude natočeno výhradně na základě knižní předlohy.
Podrobnosti o zápletce prozatím filmaři neprozradili, s největší pravděpodobností ale bude Bridget zápasit s tikáním biologických hodin a touhou po dítěti. "Bridget a Markovi se nedaří počít potomka. Proto se Bridget dopustí obrovské naivní chyby a vrátí se k Danielu Cleaverovi. Ten se zachová typicky cleaverovsky. A hádejte, kdo bude zklamanou Bridget opět zachraňovat...?" naznačuje přibližný děj představitel Marka Darcyho Colin Firth.
Podle slov autorky knižní předlohy zatím nebylo rozhodnuto, zda se filmová adaptace bude striktně držet knihy.
zdroj: Insidemovies


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY