Harrison Ford zřejmě ztvární Wyatta Earpa

Vydáno: 31.07.2011 16:36 - Amaya Tomanová | foto: Facebook tvůrce

Zastřílí si ve filmové adaptaci Black Hats
Harrison Ford ve filmu <b>Kovbojové a vetřelci</b>
Bontonfilm
Harrisonu Fordovi se kovbojské oblečení, klobouk a kolt zjevně líbí. A o tom, že mu role dobrodruhů sedí, nelze pochybovat. Westernovou roli si střihne i v novince Kovbojové a vetřelci, jejíž preview najdete zde. O něco tradičnější úloha ho ale nejspíš čeká v chystaném snímku Black Hats. Tentokrát budeme ochuzeni o záběry hrdiny cválajícího koňmo divokou krajinou, o to více si ale užijeme drsných výrazů ve tváři i slovníku, přestřelek a akčních scén.
Jedná se o adaptaci románu Maxe Allana Collinse, jehož děj se odehrává ve dvacátých letech minulého století. Wyatt Earp již není šerifem, ale soukromým detektivem a filmovým poradcem. Když se k němu donese, že syn jeho parťáka Doca Hollidaye se v New Yorku zapletl s gangem samotného Ala Caponeho, povolává svého bývalého zástupce - nyní sportovního redaktora - Bata Mastersona a spolu se vydávají ukázat gangsterům, zač je toho loket.
O tom, kdo by měl film režírovat, zatím nepadlo ani slovo. Sepsáním scénáře byl pověřen Kurt Johnstad, o produkci se postarají Basil Iwanyk a Jason Netter ze společnosti Kickstart Productions.
zdroj: Empire


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY