Piráti z Karibiku popáté s Deppem?

Vydáno: 18.07.2011 07:56 - Amaya Tomanová | foto: Facebook tvůrce

O scénář se postará sérií prověřený Terry Rossio
Johnny Depp ve filmu <b>Piráti z Karibiku: Na vlnách podivna</b>
Falcon
Bez Sparrowa nejsou Piráti, bez Deppa není Sparrow. To ví vedení studia Disney stejně dobře jako filmoví fanoušci. A vzhledem k úspěšnosti předchozích pirátských snímků bylo pouze otázkou času, kdy se začne oficiálně hovořit o pátém dílu.
Nejrůznější spekulace kolovaly šeptandou již poměrně dlouhou dobu, proto jen málokoho překvapilo prohlášení producenta Jerryho Bruckheimera o tom, že práce na scénáři nových Pirátů byly započaty a můžeme počítat s Deppem.
Bruckheimer v rozhovoru pro L.A. TImes prohlásil, že Deppův návrat hodně závisí na úspěšnosti čtvrtého dílu. "Půjde-li vše dobře, Johnny se ke své roli vrátí. Hodně mu záleží na kvalitě scénáře a je přímo posedlý touhou nezklamat publikum." A zadařilo se - čtvrti PIráti z Karibiku dopluli na vlnách podivna až k první miliardě dolarů z celosvětových tržeb.
Autorem scénáře bude ostřílený veterán pirátské série Terry Rossio - tentokrát však s největší pravděpodobností nebude spolupracovat s Tedem Elliottem.
Vzhledem k tomu, že Johnny Depp je momentálně zaneprázdněn prací na snímku The Lone Ranger, se o termínu první klapky ještě nezačalo jednat.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY