Sledujte filmserver.cz také na Facebooku!
Přihlásit Přihlásit přes Facebook | Registrovat
Letní zábava s filmy nebo online kasinem

Letní zábava s filmy nebo online kasinem

Vydáno: 01.09.2024 14:08 v sekci Novinky | Zprávy - Redakce | foto: Felix Mooneeram

Léto nabízí mnoho příležitostí, jak si filmy a filmovou zábavu užít naplno. Jednak díky filmovým maratonům, letním kinům pod širým nebo třeba kostkovým párty a premiérám.

SDÍLET:     Sdílet na Facebook Sdílet na Twitter Odeslat mailem    

Můžete si tak léto užít zároveň ve filmovém, tak v odpočinkovém stylu. Není nic lepšího, než si po víkendu stráveném na filmovém festivalu dát nohy nahoru a relaxovat. 


Jaký je váš oblíbený filmový zážitek celého roku? Oblíbená zábava pro unavené tělo je však často ta online. Například v online kasinech. Ale existuje i spousta jiných aktivit spojených přímo s filmy a seriály, které si můžete v létě dopřát. 

Filmové i jiné požitky online

S dobou moderních stremovaných pořadů je dnes jen málo lidí, kteří ještě vlastní televizor, nebo jej jako televizi používají. Nikoho již nebaví čekat, až skončí reklama. Nebo si kanály pouštět jen podle toho, co zrovna je na kterém v plánu. A tento úpadek je zejména díky zábavě, kterou si může každý díky online světu naklikat sám ve chvíli, kdy ji chce. A zvolit si ji takovou, jakou by ji chtěl mít. Populární jsou například online licencovaná kasina, které kombinují tematickou zábavu, adrenalin a pobavení. 

Online hry dle vašeho výběru

Kasina nabízí mnoho zajímavého, od ovocných po jinak tematicky zaměřených automatů, před karty, po ruletu. A samozřejmě mnoho dalšího. Nesmí chybět ani živé hry a další. Proto jsou online kasina tak vyhledávanou online zábavou. Že si v ní každý může najít to své. Proto zkuste, jestli by online kasino byla ta pravá zábava pro vás. A pokud ne, můžete vyzkoušet jinou z online nebo i offline zábavy. Protože to rozhodně není jediná volba. Ale zajisté je to něco, kde byste tematiku filmu nebo filmových postav také našli. 

Sledování filmů doma

Pokud máte doopravdy rádi chvíle oddechu u filmů nebo seriálů, můžete si na to doma zařídit speciální pokoj. Vybrat si správné reproduktory, výzdobu, odhlučnění stěn a dveří. Také třeba i pořídit reproduktor a plátno. A užít si tak sledování vašich oblíbených snímků naplno. A až to budete mít hotové, můžete třeba pozvat do vašeho domova i vaši rodinu a známé. Abyste si vaše oblíbené filmy užili společně. Mít takovou malou letní párty nebo třeba klidně filmový maraton v tematice vašeho oblíbeného filmu. 

Kostýmy a běžné oblečení

Stejně jako filmoví hrdinové si vy můžete vyrobit kostým nebo i oblečení na běžné nošení s tematikou snímku, který zrovna letí. Ale někdy to není tak jednoduché, jak by se mohlo zdát. Co třeba, když je váš oblíbený film animovaný? Nebo horror? Lze i tak mít kostým udělaný tak, aby se dal nosit i v běžném dni? Zkuste se zamyslet, jak byste jej mohli reprezentovat a zkuste si k tomu vymyslet i vhodný outfit. A nebo rovnou uspořádat tematickou filmovou párty. S výzdobou a vším. 

Filmy online

V dnešní době je moderní řešit vše na jedno kliknutí. A to i ve světě filmů. Existuje mnoho služeb online, které vám nabídnou kvalitní snímky ke sledování. Ale také servery s informacemi o vašich oblíbených hercích nebo režisérech. Můžete tak online prozkoumávat nejrůznější kanály zprostředkovávající filmovou zábavu online. 

Filmy na cestu

Na dovolenou je dobré mít nějaké ty filmy s sebou. Ale na to, abyste si mohli užít snímek například cestou ve vlaku, potřebujete kvalitní vybavení. Můžete si tak pořídit kvalitní sluchátka nebo reproduktor, který s vámi hudbu z filmu přenese do celého prostoru. A k tomu samozřejmě například tablet nebo notebook s dobrou baterií. Můžete tedy několik letních večerů využít k tomu, abyste si vybrali to příslušenství, které vám bude nejvíce vyhovovat. Ať už funkčností, tak samozřejmě barvou a vlastnostmi. A pak si užít filmy kdykoliv a kdekoliv. 

Filmy offline

Letní vlahé a světlé letí večery také nabádají k tomu, aby člověk jen nezůstával zavřený doma, ale vyrazil i ven. Jak do nějakého filmového klubu, tak na promítání samotné. Nebo si poslechnout příjemnou filmovou hudbu v divadle. Akcí spjatých s filmy je doopravdy mnoho. Stačí se jen porozhlédnout a vybrat si ty, které by vám osobně vyhovovaly. 

Filmové čtení

A pokud vás nějaká snímek zaujal natolik, že byste si jej rádi prožili i v jiné formě, je to možné. Třeba pomocí knih. Protože mnoho filmů a seriálů bylo vytvořeno na základě knižní předlohy.  Zároveň je také spousta knih o hercích, herních světech a jednotlivých filmových nebo seriálových hrdinech. Kterou si jako první vyberte vy? Užijte si tak příjemné odpolední posezení právě s ní. 

Inspirace filmem

Znáte některé hlášky nebo dialogy ze svého oblíbeného filmu? Určitě ano. Některé jsou dokonce ikonické. Ale běžně se na nic víc než na hovorovou konverzaci nebo pobavení v řeči nepoužívá. A přitom by šlo s texty z filmů pracovat mnohem více. Můžete v nich například hledat citáty, které později použijete na vašich sociálních médiích. Nebo se jimi můžete inspirovat pro přání k narozeninám nebo na pohlednici pro jiného fanouška stejného snímku. Jistě to ocení. 

Nejlepší z nejlepších

A je jasné, že některé snímky jsou prostě tak dobré, a jejich příběhy tak chytlavé, že je tvůrci točili znovu a znovu. Tak co kdybyste si namísto jednotlivých dílů nějaké trilogie zkusili dát například filmový maraton stejného snímku z různých let? Jaké dílo vás napadá, že by takto šlo shlédnout? A můžete k tomu pozvat i své známé a na základě viděných děl pak vyhlásit i anketu o ten nejlepší snímek, herce, obsazení atp. Zábavy na dlouhé hodiny budete mít hned spoustu!

 (Placená inzerce)


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán. Přihlášeným se tato otázka nezobrazuje.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY
TV tipy: 13. 9. 2024 - 19. 9. 2024
TV tipy: Mizerové prochází hedvábnou stezku, účastní se svatby a brání návratu Casanovy Největším tahákem aktuálního televizního týdne, v němž se zdá, že podzim udeřil v plné síle a definitivně převzal vládu, je premiéra třetího dílu akční série Mizerové. Na programu je ovšem také drama Vyšší moc Rubena... čtěte zde
Vydáno: 13.09.2024 07:30 v sekci Radar | TV tipy
3
Kinopremiéry: 37. týden
Kinopremiéry: Influencerky rozsvítily petrolejové lampy a podstoupily hypnózu Tento týden by měli zbystřit hlavně filmoví fajnšmekři, protože v kinech startují dvě žánrovky, které by náročnější publikum mohly uspokojit. První je zámořský remake severského thrilleru, druhou pak novinka Yorgose Lanthimose. čtěte zde
Vydáno: 11.09.2024 07:30 v sekci Radar | Kinopremiéry
1
Top 20 ČR: 36. týden
Top 20 ČR: Beetlejuice na Vlny nestačil Jedinou premiérou, která mohla ohrozit český snímek Vlny, byl komediálně laděný Beetlejuice Beetlejuice. Nakonec ale na úspěšný divácký hit Jiřího Mádla nestačil. čtěte zde
Vydáno: 10.09.2024 07:30 v sekci Komentáře | Top 20 ČR
2
Box office: 36. víkend
Box office: Beetlejuice Beetlejuice se raduje Beetlejuice Beetlejuice je hit. Z trůnu sesadil Deadpoola s Wolverinem a při začátku září jde o opožděný letní blockbuster s tomu odpovídajícími tržbami. čtěte zde
Vydáno: 09.09.2024 07:30 v sekci Komentáře | Box office
2
TV tipy: 6. 9. 2024 - 12. 9. 2024
TV tipy: Posedlý Gauguin prožívá své peklo I když se prázdniny opět ocitly v propadlišti dějin, televizní nabídka filmů to nijak neakceptuje a pokračuje spíš v líném stylu spoléhajícím na osvědčené reprízy. Pouhé pětici tipů tak dominuje méně známý počin Rubena... čtěte zde
Vydáno: 06.09.2024 07:30 v sekci Radar | TV tipy
2

PREMIÉRA TÝDNE   35/2024

Vrána
3/10

Podle komiksu Vrána, jenž vypráví o žalu za ztracenou lásku a o spravedlivé odplatě, byl natočen stejnojmenný film už v roce 1994. Nová adaptace se dopouští řady změn a ve všech případech jde bohužel o změny k horšímu.

AKTUÁLNĚ V KINECH

Kompletní seznam kinopremiér naleznete zde.

TV TIPY

NEJNOVĚJŠÍ ČLÁNKY

NEJNAVŠTĚVOVANĚJŠÍ FILMY (poslední týden)

NEJNAVŠTĚVOVANĚJŠÍ OSOBY (poslední týden)

filmserver.cz na Facebooku filmserver.cz na Twitteru filmserver.cz na LinkedIn filmserver.cz na YouTube
filmserver.cz - o filmech víme vše
©2010-2024 IMEG s.r.o. | Vyrobil Prolidi.cz
Kontaktní informace | Informace o inzerci | Redakce | Volná místa | Zásady ochrany o.ú. | Mobilní verze | ISSN 1804-5529
Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu IMEG s.r.o. zakázáno.
smile music: spark | fakker | czech blade | musicserver | full moon | xplaylist | day after | filmserver | webglobe