Preview: Studio Paramount chystá Star Trek 4, Tiché místo 3 a další

Vydáno: 16.02.2022 12:30 - Václav Limberk | foto: The Playlist

Studio Paramount chystá sequely Star Trek 4, Tiché místo 3, Ježek Sonic 3, nové díly Transformers, Želv Ninja a mnohé další.


Anton Yelchin, Chris Pine, John Cho ve filmu Star Trek: Do neznáma / Star Trek Beyond
© CinemArt
Studio Paramount ohlásilo své plány na další roky. Chystá se Untitled Star Trek Sequel, který bude režírovat Matt Shakman a produkovat J.J. Abrams a vrátit by se měl Chris Pine jako kapitán Kirk stejně jako další herci z předchozích dílů a objeví se tu také nové postavy.



Fotografie z filmu Transformers: Poslední rytíř / Transformers: The Last Knight
© Paramount
Návrat série Transformers ohlásí příští rok Transformers: Probuzení monster, který bude prvním dílem nové trilogie. V hlavní roli se představí Anthony Ramos. V roce 2024 pak bude následovat ještě Untitled Animated Transformers Film, který natočí Josh Cooley. Zatímco příští rok bude mít premiéru spin-off série Tiché místo, který bude režírovat Michael Sarnoski, regulérní sequel A Quiet Place Part III bude mít premiéru v roce 2025. Zatím není jasné, jestli ho znovu natočí John Krasinski.

Fotografie z filmu Želvy Ninja 2 / Teenage Mutant Ninja Turtles: Out of the Shadows
© Paramount
V dubnu nás čeká Ježek Sonic 2 a v plánu je i trojka a také seriál věnovaný postavě Knucklese, jehož uvidíme brzy v druhém díle a jehož mluví Idris Elba. Příští rok se do kin vrátí také animovaní Teenage Mutant Ninja Turtles: The Next Chapter. Producenty budou Seth Rogen a Evan Goldberg, režírovat bude Jeff Rowe. Pro streamovací službu Paramount+ pak budou následovat animované seriály o Teenage Mutant Ninja Turtles a také nové díly série SpongeBob. Čtvrtý díl této série je v plánu i pro kinopremiéru. Všechny filmy studia Paramount, které ukončí svou dráhu v kinech, pak zamíří právě na Paramount+. 

Fotografie z filmu  / South Park
© Comedy Central
Dále budou na této streamovací službě k dispozici všechny díly animované série South Park. V roce 2024 zde bude mít premiéru už 27. série tohoto fenoménu. K tomu budou následovat i speciály, jako byly loňské zhruba hodinové South Park: Post Covid and South Park: Post Covid: The Return Of Covid. Chystají se také nové díly seriálu Beavis a Butt-Head, stejně jako nový film nazvaný Beavis and Butt-Head Do the Universe. 

1932
© The Playlist
Kromě animovaných filmů a seriálu se chystá také další prequel seriálu Yellowstone o rodu Duttonových. Kromě už existujícího seriálu 1883 o osidlování divokého západu vlnou přistěhovalců vznikne ještě seriál nazvaný 1932 o další generaci Duttonových, tentokrát z éry hospodářské krize a prohibice. Za všemi těmito seriály stojí jako tvůrce, scenárista, režisér a producent Taylor Sheridan. Kolem ropy se bude točit další chystaný seriál produkovaný Sheridanem nazvaný Land Man, kde scénář a hlavní roli vytvoří Billy Bob Thornton. Se Zoe Saldanou pak vznikne seriál Lioness zabývající se bojem s terorismem.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY