Jean-Claude Van Damme chystá poslední akční film

Vydáno: 12.02.2022 10:30 - Václav Limberk | foto: Collider

Jean-Claude Van Damme chystá akční film s názvem What’s My Name?, kterým se chce rozloučit s více jak třicetiletou kariérou akční hvězdy.


Jean-Claude Van Damme ve filmu JCVD / JCVD
© Gaumont
Akční ikona Jean-Claude Van Damme řekl serveru Deadline, že plánuje ukončit svou dlouholetou kariéru akční hvězdy snímkem s názvem What’s My Name?, jehož je sám autorem námětu. Má jít o podobně laděný film, jako byl JCVD, který bude zkoumat jeho kariéru akční hvězdy i osobní život. Van Damme tu bude hrát sám sebe, kdy se po nehodě probudí a utrpí celkovou amnézii. Pomocí soubojů s některými soupeři, s nimiž se setkal v minulých filmech, si má na sebe vzpomenout. Měli by se tu objevit herci jako Dolph Lundgren (Univerzální voják), Michel Qissi (Kickboxer) a Bolo Yeung (Krvavý sport). 

Scénář napsali Nick Vallelonga a Paul Sloan. Režie se ujme francouzský režisér a producent Jeremy Zag. Natáčení bude probíhat na neobvyklých místech v Paříži, jako je podzemí pod pařížskou operou, kde Van Damme absolvuje svůj finální zápas. Po tomto filmu se chce akční hvězda odebrat na cestu kolem světa na člunu, relaxovat a trávit čas s rodinou. Jednou z jeho posledních rolí bude hlas v animovaném filmu Mimoni: Padouch přichází, který bude mít premiéru v českých kinech 30. června.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY