Timothée Chalamet jako Willy Wonka na první fotce

Vydáno: 13.10.2021 12:00 - Lukáš Frank | foto: facebook tvůrce

Sociální sítě zaplavila fotografie stále více obsazovaného herce Timothéeho Chalameta, na které je zachycen jako Willy Wonka, známý výrobce čokolády. Chystaný prequel dorazí do kin v roce 2023.
Timothée Chalamet ve filmu  / Wonka
© BBC
Je to už čtyřicet let, co se na plátně objevil Gene Wilder jako Willy Wonka ve filmu Pan Wonka a jeho čokoládovna a ač se to někomu nemusí připadat tak dlouho, tak podobný kostým navlékl před šestnácti lety i Johnny Depp. Film Tima Burtona Karlík a továrna na čokoládu vydělal téměř půl miliardy dolarů. V současné době se natáčí prequel, o kterém jsou známé zatím jen základní informace. Příběh bude sledovat mladého Willyho Wonku a jeho cestu za úspěchem. Jak se tento podivín vlastně stal nejslavnějším výrobcem cukrovinek a zároveň nejúspěšnějším podnikatelem?

Hlavní role se zhostí čím dál oblíbenější Timothée Chalamet (DunaMalé ženy), který před několika hodinami na svém Twitteru sdílel právě první fotku z natáčení, na které je vidět v kostýmu Wonky. Podle posledních zpráv bude Wonka muzikálem a výše zmíněného herce tak uvidíme zpívat a tančit.

Willyho Wonku vytvořil známý autor Roald Dahl v románu Charlie a továrna na čokoládu z roku 1964. Známý příběh sleduje chudého Charlieho Bucketa, který vyhrává zlatý lístek na prohlídku úžasné a děsivé továrny na čokoládu, kterou provozuje právě Wonka.





















NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY