Sherlockova sestra Enola se vrátí ve svém pokračování

Vydáno: 16.05.2021 09:30 - Lukáš Frank | foto: Vulture

Mladší sestra Sherlocka Holmese Enola vtrhla na Netflix v září minulého roku. Úspěch byl velký, a proto se už letos začne připravovat pokračování.
Enola Holmes, mladší sestra Sherlocka Holmese, byla uvedena na streamovací službě Netflix minulý podzim a za první měsíc si ji pustilo 76 milionů domácností. Sympatická Millie Bobby Brown, hvězda seriálu Stranger Things, si opět zopakuje hlavní roli Enoly stejně jako Henry Cavill roli Sherlocka. Ani osoba na režisérské stoličce se nemění. Stejně jako minule to bude seriálový režisér Harry Bradbeer.

Fotografie z filmu  / Enola Holmes
© Netflix Life
Příběh silné, nebojácné, inteligentní a odvážné Enoly je založen na knižní sérii The Enola Holmes Mysteries. Ta čítá šest knih, z nichž některé byly nominovány na prestižní cenu Edgara Nancy Springera. Enola dává největšímu detektivovi na světě dynamický ženský nádech a její vzpurná povaha, která je dána i jejím dospíváním, oživuje tradiční příběh.

V prvním filmu zastihneme Enolu Holmes ve chvíli, kdy zjistí, že její matka zmizela, a tak se ji vydá do Londýna hledat. Zaplete se do únosu mladého markýze, prchá před nebezpečnými vrahy a snaží se vyhnout všem svým starším bratrům. A přitom dává dohromady stopy, které by jí pomohly rozluštit matčino záhadné zmizení.

Druhý díl Enoly Holmes se začne připravovat na konci letošního roku.

Oficiální trailer filmu Enola Holmes


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY