Jarmusch s Fassbenderem a upíří love story?

Vydáno: 23.05.2011 13:08 - Simona Knotková | foto: Facebook tvůrce

Zajímavou sestavu doplňuje i Mia Wasikowska
Michael Fassbender ve filmu Hanebný panchartiPokud už dostáváte osypky ze Stmívání, Upířích deníků a dalších snímků, kde hlavní roli hrají krvežízniví tvorové, máme pro vás jednu špatnou a jednu dobrou zprávu: pravděpodobně se bude točit další upíří snímek, ale česnek budeme shánět alespoň kvůli Jimu Jarmuschovi. Zajímavě vypadá také výčet jmen, která by se měla před kamerou objevit. Těšit se můžeme na Tildu Swinton, Miu Wasikowskou či Johna Hurta a hlavní hvězdou se má stát Michael Fassbender.
Snímek je dosud bez názvu, hlavní dějová linka je však podle Jarmusche jasná - bude ji tvořit upíří love story. Dvě první jmenované a Fassbender si ve filmu zahrají upíry, kdežto na Johna Hurta nejspíš zbude nějaká člověčí role. Natáčení se rozjede na začátku příštího roku a jako natáčecí lokace byla vybrána místa jako Maroko, Německo, ale také třeba americké město Detroit.
"O takovém filmu jsem snil roky. Nemůžu se už dočkat natáčení s tak výbornými spolupracovníky,“ řekl Jarmusch Screen Daily. Taky se už nemůžeme dočkat až film zavítá do kin?


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY