Studio Marvel představuje své novinky!

Vydáno: 11.12.2020 16:23 - Lukáš Frank | foto: facebook tvůrce

Nejistou budoucnost filmových premiér oživila tisková konference, která představila první informace o chystaných projektech Marvel studií.
Komiksoví fanoušci mohou jásat. Na tiskové konferenci studií Marvel byla oznámena nejen data premiér očekávaných superhrdinských blockbusterů, ale také byly zodpovězeny otázky, na které spousta příznivců komiksových filmů chtěla znát odpověď.

Black Panther II bez Chadwicka Bosemana

Chadwick Boseman ve filmu Black Panther / Black Panther
© Marvel
Po všemožných spekulacích o nahrazení nedávno zesnulého herce Chadwicka Bosemana, který ztvárňoval hlavní roli ve filmu Black Panther, bylo oznámeno, že se jeho postava přeobsazovat nebude. Film tak vzdá hold jak samotné postavě Black Panthera, tak i zesnulému herci. Příběh se bude točit kolem hrdinů, kteří se ve filmu objevili dříve. Režie se ujme Ryan Coogler a premiéra je naplánována na 8. července 2022.

Opětovné vzkříšení Fantastické čtyřky

Chris Evans, Michael Chiklis, Jessica Alba, Ioan Gruffudd ve filmu Fantastická čtyřka / Fantastic Four
© Twentieth Century Fox Corporation
Po nepříliš povedených filmových zpracováních Fantastické čtyřky z let 1994, 2005 a 2015 to vypadá, že se Marvel nechce zcela této party vzdát. Režie by se měl ujmout Jon Watts, který má na kontě oba nové díly Spider-Mana s Tomem Hollandem. Kdy uvidíme Mister Fantastic, Invisible Woman, Human Torch a Thing v kinech, ale zatím není známo.


Christian Bale jako záporák v Thor: Love and Thunder

Thor: Love And Thunder
© Facebook tvůrce
O tom, že se Christian Bale přidal k MCU, už nějakou dobu víme. Prozatím ale nebylo známé, kterou postavu si zahraje. Tajemství bylo odhaleno a my se můžeme těšit na to, že představitele Batmana uvidíme v roli záporáka Gorra. Nejedná se o známého japonského psa světlé barvy, ale o zabijáka bohů (The God Butcher). Premiéra už čtvrtého dílu Thora je naplánována na 6. května 2022 a kromě Chrise Hemswortha v hlavní roli také uvidíme Tessu Thompson a po delší pauze také Natalii Portman. Režie se opět ujme Taika Waititi.

Ant-Man 3 má svůj podtitul

Fotografie z filmu Ant-Man a Wasp / Ant-Man a Wasp
© Facebook tvůrce
Oficiální název třetího dílu s mravenčím mužem zní Ant-Man and the Wasp: Quantumania. Do svých rolí se opět vrátí Paul Rudd, Evangeline Lilly, Michael Douglas a Michelle Pfeiffer. Doplní je Kathryn Newton jako Cassie Lang a Jonathan Majors jako záporák Kang The Conquerer cestující v čase. Režisérské křeslo má po dvou předchozích dílech vyhřáté Peyton Reed.

První film Marvel Studios, který se odehrává převážně v Asii

Shang-Chi
© Facebook tvůrce
Premiéra filmu Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings je naplánována na 9. července 2021. Hlavní hrdina by se měl zúčastnit bojového turnaje, kde na vítěze čeká magických deset prstenů. Byla oznámena kompletní sestava hereckého obsazení, ve kterém se objeví třebaTony Leung, Awkwafina nebo Michelle Yeoh.


Prázdninový speciál Strážců Galaxie

Zoe Saldana, Chris Pratt, Dave Bautista ve filmu Strážci Galaxie Vol. 2 / Guardians of the Galaxy Vol. 2
© Falcon
Ještě než v roce 2023 vtrhnou na plátna kin třetí Guardians of the Galaxy, můžeme si zkrátit čekání prázdninovým speciálem s hrdiny tohoto filmu, který bude uveden v roce 2022 na Disney+. Scénáře i režie se ujme James Gunn, který má se Star Lordem a jeho partou bohaté zkušenosti z prvních dvou dílů.



NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY