Wesley Snipes se přidá k Eddiemu Murphymu

Vydáno: 08.08.2019 10:35 - Václav Limberk | foto: facebook tvůrce

Wesley Snipes se přidal k obsazení sequelu komedie Cesta do Ameriky, kde Eddie Murphy jako princ z fiktivní africké země hledal nevěstu v Americe.
Eddie Murphy, Arsenio Hall ve filmu Cesta do Ameriky / Coming to AmericaWesley Snipes si v pokračování komedie Cesta do Ameriky zahraje generála Izzyho, vládce země sousedící se Zamundi, fiktivní africkou zemí, které se chystá vládnout princ Akeem (Eddie Murphy). Ještě před tím než se stane králem, chce splnit přání svého umírajícího otce Jaffeho Joffera (vracející se James Earl Jones) a přivést mu jeho vnuka, Akeemova syna, který vyrůstá v Queens v New Yorku, kam se kdysi vydal mladý Akeem hledat nevěstu. Jeho syna si zahraje Jermaine Fowler.

V sequelu Coming 2 America budou hrát Arsenio Hall jako Akeemův pobočník Semmi nebo Paul Bates jako věrný Akeemův sluha Oha. Vedle nich zde dále budou Rick RossKiki LayneLeslie Jones, zpěvačka Teyana Taylor, komik Michael Blackson a znovu i Louie Anderson jako zpěvák Maurice. Dvojku Cesty do Ameriky natočí Craig Brewer, který Murphyho režíroval v jeho comebackovém filmu Dolemite Is My Name, v němž hraje i Wesley Snipes. Premiéra filmu Coming 2 America je stanovena na 17. prosinec 2020.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY