Nicolas Cage v hororu Color Out of Space

Vydáno: 24.01.2019 11:18 - Václav Limberk | foto: facebook tvůrce

Nicolas Cage si zahraje v hororu Color Out of Space podle povídky H.P. Lovecrafta. Film bude produkovat tým stojící za Cageovým předchozím filmem, halucinogenním hororem Mandy - Kult pomsty.
Fotografie z filmu Mandy - Kult pomsty / MandyNicolas Cage a producenti jeho nedávného filmu Mandy - Kult pomsty se znovu sešli na chystaném vesmírném hororu Color Out of Space podle povídky H.P. Lovecrafta. Česky vyšla povídka jako "Barva z vesmíru" ve sbírce povídek Barva z kosmu. Režisérem filmu je Richard Stanley, který naposledy režíroval filmy Zbraň a Dust Devil. Krátce také režíroval Ostrov Dr. Moreaua, než byl nahrazen Johnem Frankenheimerem, což zachycuje dokument Lost Soul: The Doomed Journey of Richard Stanley's Island of Dr. Moreau.

Ve filmu Colour Out of Space se dále objeví Julian Hilliard, Joley Richardson, Elliot KnightTommy Chong a Q'Orianka Kilcher. Barva z vesmíru je o rodině Gardnerů, která se přestěhuje na odlehlou farmu v Nové Anglii. Do jejich místa přistane meteorit, který nakazí vše, s čím přijde do styku a zároveň to zbarví divnou barvou.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY