Na cestě jsou třetí Krotitelé duchů

Vydáno: 16.01.2019 06:45 - Václav Limberk | foto: facebook tvůrce

Syn režiséra prvních dvou dílů Krotitelů duchů Jason Reitman natočí třetí díl série, který by měl dorazit do kin příští rok. Podívejte se na první teaser!
Bill Murray, Dan Aykroyd, Harold Ramis ve filmu Krotitelé duchů / Ghost BustersTak toto asi čekal málokdo. Po nedávném ženském rebootu Krotitelé duchů, který sklidil kritiku a nepříliš velké tržby, přichází zpráva o dalších Krotitelích duchů. Tentokrát ale nepůjde o reboot, ale o sequel původních dvou filmů, které v 80. letech natočil Ivan Reitman. Třetí díl natočí jeho syn Jason Reitman, který se podílel i na scénáři. Ten s ním spolunapsal Gil Kenan.

Zatím ale není jasné, zda se ve třetím díle objeví nějací herci z původních dvou filmů. Jisté je, že se z původní trojice nevrátí Harold Ramis, který před pěti lety zemřel. Přílišný zájem o návrat dosud nejevil ani Bill Murray. Třetí díl Krotitelů duchů bychom měli vidět už v létě 2020. Jason Reitman na svém twitteru uveřejnil krátký teaser, který má diváky nalákat na film, který se teprve bude natáčet.

Teaser zhlédněte níže.

Teaser filmu Krotielé duchů 3


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY