Al Pacino na lovu nacistů v TV sérii The Hunt

Vydáno: 11.01.2019 19:22 - Václav Limberk | foto: facebook tvůrce

Al Pacino se chystá na svoji první práci pro televizní seriál se sérií The Hunt o lovu nacistů. Producentem je režisér filmu Uteč Jordan Peele.
Al Pacino ve filmu Druhá míza / Danny CollinsAl Pacino se v tomto roce objeví ve dvou napjatě očekávaných projektech. Jedním bude gangsterský snímek The Irishman, který dokončuje Martin Scorsese, s nímž Pacino spolupracoval vůbec poprvé, a druhým je nový film Quentina Tarantina Once Upon a Time in Hollywood. V současnosti Pacino jedná o účasti na TV sérii The Hunt, kterou pro Amazon produkuje Jordan Peele.

Ačkoliv tento slavný herec už hrál v několika TV filmech (PaternoPhil Spector), pokud svou účast stvrdí podpisem, půjde o jeho vůbec první TV sérii v kariéře. 
Pacino by si zde zahrál zkušeného veterána, lovce nacistů, který pomáhá mladému kolegovi v New Yorku v 70. letech v jejich honu a chytání. Mladého kolegu bude hrát Logan Lerman.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

  • Korekce (Martin, 13.01.2019 04:11) Reagovat

    V článku je faktická chyba. Al Pacino už v jedné TV sérii účinkoval, a sice “Andělé v Americe” od HBO.

    • Re: Korekce (V.L., 13.01.2019 14:41) Reagovat

      Chápu, nicméně Andělé v Americe jsou zahrnuti do kategorie "TV film nebo minisérie". V této kategorii získali AvA pět Zlatých glóbů. The Hunt bude jeho skutečně první TV série.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY