Jack Reacher se dočká televizního rebootu

Vydáno: 15.11.2018 18:58 - Václav Limberk | foto: Paramount Pictures

Postava vysloužilého policisty americké armády Jacka Reachera, jehož ve dvou filmech hrál Tom Cruise, se vrátí v podobě televizní série s novým hercem.
Tom Cruise ve filmu Jack Reacher: Nevracej se / Jack Reacher: Never Go BackJack Reacher, hlavní postava knih Lee Childa se vrátí v nové podobě v chystaném rebootu tentokrát v podobě televizní série. Ve dvou filmech ho ztvárnil Tom Cruise, který byl prý ale podle Childových slov na postavu Jacka Reachera "příliš malý". První díl Jack Reacher: Poslední výstřel natočil Christopher McQuarrie, zatímco sequel Jack Reacher: Nevracej se natočil Edward Zwick. Ani jeden z filmů nebyl vyložený hit, takže Child chce nyní pro svého hrdinu najít nový formát a ideálním je podle něj právě ten televizní. Fanoušky Jacka Reachera také výzývá, aby pro něj našli vhodného herce. Zatím není jasné, která streamovací služba se chystaného projektu chopí.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

  • Ahoj s tím se nedá než souhlasit kdo četl knih... (Anonym, 16.11.2018 20:58) Reagovat

    Ahoj s tím se nedá než souhlasit kdo četl knihy tak první co ho trkne je víška už jen to mi film znechutilo a to je Cruise fajn na tohle se prostě nehodí je to přešlap

    • Re: Ahoj s tím se nedá než souhlasit kdo četl knih... (lili, 17.11.2018 19:23) Reagovat

      Souhlasím,četla jsem snad všechny knihy a hrdinu jsem si ve své představě vysnila úplně,ale úplně jinak.S Cruisem zklamání,sluší mu jiné role,ale dvoumetrový silák to určitě není.Jen aby tentokrát vybrali pro seriál toho pravého herce.

      • Re: Ahoj s tím se nedá než souhlasit kdo četl knih... (Michal121, 17.11.2018 20:13) Reagovat

        Dvoumetrovej chlap, co jednou ranou zabije ženskou. To bude voříšek. Bud Dwayne Johnson, nebo možná Henry Cavill

  • Také dabing byl něco strašného,ten hlas ke Cru... (Anonym, 19.11.2018 21:22) Reagovat

    Také dabing byl něco strašného,ten hlas ke Cruisovi absolutně nešel,tohoto dabéra přímo nesnáším (tuším Pavel Vondra?)Polyká koncovky a není mu rozumnět.Ale nejvíc po.s..at to můžou Mahdalem,nebo nedej bože Miroslavem Saicem.Nejodpornější hlasy jaké můžou existovat.A to mi připadá,že kromě těchto dvou pánů,hlavně Mahdala,nemáme jiné dabéry,Mahdal je prostě všude,v reklamách,ve všech zahraničních filmech i seriálech...

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY