Ben Affleck a Matt Damon ve filmu o podvodu a milionech

Vydáno: 03.08.2018 12:13 - Václav Limberk | foto: Miramax Pictures

Oscarové duo Ben Affleck a Matt Damon se sejde po dvaceti letech od fenomenálního oscarového úspěchu dramatu Dobrý Will Hunting. Nyní je čeká spolupráce na filmu o podvodu a milionech.
Matt Damon, Ben Affleck ve filmu Dobrý Will Hunting / Good Will HuntingPřed několika dny vyšel v amerických médiích článek o tom, jak bývalý policista zmanipuloval hru McDonald´s Monopoly a tím si tak podvodně přišel na miliony dolarů. Nyní přinesl server Deadline zpávu o tom, že společnost Fox vyhrála aukci na filmová práva na zpracování tohoto článku s tím, že Ben Affleck bude režírovat podle scénáře scenáristů Deadpoola Paula Wernicka a Rhetta Reese a v hlavní roli bude Matt Damon. Bude to poprvé po dvaceti letech, kdy se Affleck a Damon znovu sejdou na filmovém projektu. Před dvaceti lety oba spolupracovali na dramatu Dobrý Will Hunting, za který tehdy mladí herci získali Oscara za nejlepší scénář.

Fox v aukci porazil společnosti Universal, která měla v plánu realizovat tento projekt s Kevinem Hartem, Warnery, kteří uvažovali o Stevu Carrellovi v režii Johna Requy a Glenna Ficcary a Netflix, který měl v záloze Roberta Downeyho Jr., Susan Downey, a Todda Phillipse jako producenty. Affleck režíroval oscarové drama Argo. Po něm ale natočil i nepovedenou retro krimi Pod rouškou noci. Od té doby bylo jeho jméno spojováno například s chystaným rebootem Batmana nebo remakem filmu Svědek obžaloby. Naváže s chystaným filmovým McDonald podfukem na svůj úspěch s Dobrým Willem Huntingem nebo Argem?


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

  • 20 let to neni (Peter, 03.08.2018 12:56) Reagovat

    A co Dogma?

    • Re: 20 let to neni (Vašek, 04.08.2018 11:31) Reagovat

      Pravda, hráli spolu ještě v Dogmatu a Jay a mlčenlivý Bob vrací úder, ale i tak je to skoro 20 let.

    • Re: 20 let to neni (Rob, 04.08.2018 19:11) Reagovat

      na film-sračku Dogma bych raději ani nevzpomínal.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY