Timothée Chalamet si nejspíše zahraje v dvoudílné sci-fi Duna

Vydáno: 17.07.2018 12:42 - Václav Limberk | foto: facebook tvůrce

Timothée Chalamet nominovaný na Oscara ve filmu Dej mi své jméno by si měl zahrát hlavní roli v chystaném remaku sci-fi Duna režiséra Denise Villeneuvea.
Fotografie z filmu Dej mi své jméno / Call Me by Your NameMladý herec Timothée Chalamet zazářil jako kometa minulý rok, kdy byl jeho výkon ve filmu Dej mi své jméno nominován snad na všechny možné filmové ceny včetně Oscara. Letos má mladý herec nachystané drama Beautiful Boy o vztahu drogově závislého syna a otce, jehož hraje Steve Carell. Je dost možné, že ho s tímto čeká druhá oscarová nominace. Chalamet si také zahrál v nejnovějším filmu Woodyho Allena A Rainy Day in New York, od něhož se vzápětí distancoval kvůli Allenovým nařčením ze sexuálního obtěžování, která se znovu vyrojila při kampani MeToo. 

Nyní čeká Chalameta dosud největší výzva a projekt, kterým by měla být adaptace knihy Franka Herberta Duna. Chalamet, pokud roli dostane, si zahraje hlavní roli Paula Atreida, spasitele pouštní planety. Chalamet by se tak vydal ve stopách Kylea MacLachlana, který hrál Atreida ve slavné Lynchově Duně. Novou Dunu natočí Denis Villeneuve.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY