James Mangold natočí spin-off Star Wars

Vydáno: 25.05.2018 07:49 - Václav Limberk | foto: facebook tvůrce

James Mangold natočí film ze Star Wars univerza o postavě nájemného lovce odměn Boba Fetta. Studio Disney plánuje i další samostatné filmy podle různých postav SW univerza.
Boba FettServer The Hollywood Reporter uvedl, že režisér James Mangold napíše a natočí samostatný film ze Star Wars univerza, který bude věnovaný postavě Boba Fetta. Boba Fett, nájemný lovec odměn, se poprvé objevil ve druhém díle původní SW trilogie Star Wars: Epizoda V - Impérium vrací úder, kde se postaral o chycení a hibernaci Hana Sola. V následujícím díle Star Wars: Epizoda VI - Návrat Jediho pak Boba Fett Sola dovedl k jeho nepříteli Jabba Huttovi. 

I přesto, že jde v rámci SW univerza o epizodní postavu, která nepronese ve filmu jedinou větu a je zakryta helmou a brněním, fanoušci SW série a dalších produktů spojených s tímto univerzem si ji velmi oblíbili. THR dále uvádí, že se chystá film o postavě Obi-Wana Kenobiho, o jehož režii nyní studio vyjednává s režisérem Stephenem Daldrym. Mangold měl minulý rok velký úspěch se spin-offem X-Men Logan: Wolverine. Ještě než se pustí do filmu o Boba Fettovi, natočí Mangold biopic Ford v. Ferrari.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY