Jumanji 3 dorazí na Vánoce 2019

Vydáno: 25.04.2018 00:07 - Václav Limberk | foto: facebook tvůrce

Dwayne "The Rock" Johnson se vrátí v sequelu celosvětově úspěšného dobrodružného filmu Jumanji: Vítejte v džungli!. Premiéra je naplánována na konec roku 2019.
Dwayne Johnson, Kevin Hart ve filmu Jumanji: Vítejte v džungli! / Jumanji: Welcome to the JungleDobrodružný rodinný snímek Jumanji: Vítejte v džungli! se dočká sequelu, v němž se vrátí jeden ze čtveřice hlavních hrdinů, konkrétně Dwayne Johnson. Hlava Sony Pictures řekla, že sequel dorazí na Vánoce 2019. Snímek Jumanji: Vítejte v džungli!, který měl premiéru minulý rok v prosinci, začal u pokladen v USA pomalu (otvírák jen 36 mil.) a nic nenasvědčovalo tomu, že půjde o velký hit.

Postupně ale jeho tržby rostly, až dosáhly cifry 404 milionů, čímž se Jumanji stal nejúspěšnějším titulem studia Sony. Celosvětově pak Jumanji vydělal skoro miliardu. Zatím se neví, zda se k režii vrátí Jake Kasdan a také to, zda se vrátí herci Kevin HartJack Black a Karen Gillan. Sequel Jumanji bude mít premiéru spolu s posledním dílem nové trilogie Star Wars: Episode IX a muzikálem Wicked


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY