Roman Polanski v novém Tarantinově filmu

Vydáno: 02.02.2018 14:14 - Václav Limberk | foto: HBO Documentary Films

Postava polského režiséra Romana Polanského bude jednou z klíčových rolí v chystaném, zatím ještě nepojmenovaném filmu Quentina Tarantina odehrávajícího se v době vražd Mansonovy rodiny.
Sharon Tate, Roman Polanski ve filmu Ples upírů / Dance of the VampiresK postupně přibývajícím informacím týkajících se chystaného devátého filmu Quentina Tarantina, který má zatím pracovní název Untitled Quentin Tarantino/1969 Project, nyní přibyla další. Podle reportéra serveru Variety bude jednou z klíčových rolí Tarantinova dalšího filmu známý a kontroverzní polský režisér Roman Polanski. Jak známo, Polanski byl manželem těhotné Sharon Tate, která byla jednou z obětí vražedného řádění Mansonovy rodiny. Polanski byl v době, kdy se tato tragédie odehrála, pracovně ve Velké Británii.

Zatím víme, že ve filmu bude hrát Leonardo DiCaprio televizního herce, který vystupoval ve vlastní westernové sérii a nyní se chystá přemístit do Itálie, kde chce hrát ve spaghetti westernech. Dále zdroj uvádí, že herci Tom Cruise a Brad Pitt se ucházeli nikoliv o roli žalobce, jak bylo napsáno dříve, ale o roli kaskadéra, který herce doprovází. Postava, kterou bude hrát DiCaprio, pak má být soused rezidence, kde bydleli Tate a Polanski. Konečně pak odhaluje tu hlavní novinku, o níž jsem se zmínil jako první, tudíž, že Polanski zde bude mít klíčovou roli. Pro úlohu Polanského zavražděné manželky chce Tarantino získat Margot Robbie, která ji ale zatím ještě nepřijala. Premiéru Tarantino nastavil na padesátileté výročí od doby masakru, na 9. srpen 2019.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY