Nový RoboCop na obzoru?

Vydáno: 24.01.2018 10:12 - Václav Limberk | foto: facebook tvůrce

Zahraniční zdroje uvádí, že studio MGM plánuje natočit přímý sequel ke kultovnímu sci-fi filmu RoboCop Paula Verhoevena z roku 1987. Na scénáři už začíná pracovat jeho scenárista Edward Neumeier.
Fotografie z filmu RoboCop / RoboCopNení sporu o tom, že akční sci-fi snímek RoboCop, který v roce 1987 natočil Paul Verhoeven, patří k nejlepším snímkům daného žánru. Film pojednávající o neúplatném detroitském policistovi Alexu Murphym (Peter Weller), kterého zabijí ve výkonu služby, aby z něj pak učinili mnohem nebezpečnějšího robopolicistu, byl svého druhu ojedinělým. RoboCop se pak dočkal několika sequelů, televizní série a naposledy i nepříliš úspěšného rebootu.

V interview s magazínem Zeitgeist uvedl scenárista původního RoboCopa Edward Neumeier, že studio MGM plánuje natočit přímý sequel k Verhoevenovu filmu, který bude ignorovat všechny ostatní pokračování i reboot. Neumeier tedy pracuje na novém scénáři, i když to zatím neznamená, že nový RoboCop definitivně vznikne. Klíčové je zde zatím slovo "možná", které Neumeier v rozhovoru zmiňuje. Naděje, že film navazující na původní film vznikne, tu ale každopádně je.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

  • Jojo (Lojzík, 24.01.2018 17:12) Reagovat

    Snad to nepodělaj, je to moje oblíbená klasika. 1 a 2 luxus pořád, 3 slabší. Jen ať nevymýšlí hovadiny a Robo vypadá tak jak má, ne jak ta hloupost z 2014. Na tu dobu super atmosféra a efekty, snad tam bude aj vajco ED209. :-D

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY