Zlaté maliny 2018: nominace na nejhorší filmy roku vyhlášeny

Vydáno: 23.01.2018 14:15 - Václav Limberk | foto: facebook tvůrce

V nominacích na filmové anti-Oscary tzv. Zlaté maliny vedou snímky Transformers: Poslední rytíř s devíti a Padesát odstínů temnoty s osmi nominacemi.
Dakota Johnson, Jamie Dornan ve filmu Padesát odstínů temnoty / Fifty Shades DarkerJasnými favority letošních Zlatých malin jsou snímky Transformers: Poslední rytíř s devíti a Padesát odstínů temnoty s osmi nominacemi. První z nich jako nejhorší: film, režie, herec, herec ve vedlejší roli (2x), herečka ve vedlejší roli, screen combo, preqel/sequel a scénář. Druhý z nich za nejhorší: film, režie, herec, herečka, herečka ve vedlejší roli, screen combo, preqel/sequel a scénář. Třetím nejhorším filmem je pak podle počtu nominací Mumie se sedmi. 

Dalšími nominovanými filmy jsou Pobřežní hlídka a Emoji ve filmu (oba po čtyřech nominacích), Tyler Perry's Boo 2! A Madea Halloweenmatka!Piráti z Karibiku: Salazarova pomsta (po třech nominacích) a Táta je doma 2 (dvě nominace). Po jedné nominaci pak obdržely snímky Matky na tahu o VánocíchThe CircleCollideDámská jízda a Unforgettable. Vítězové Zlatých malin budou vyhlášeni den před Oscary, 3. března 2018.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

  • Padesát odstínů temnoty (Jakub, 24.01.2018 01:13) Reagovat

    Upřímně tento film je nejhorší film vůbec už jen z důvodu že ze začátku mírně erotický film s lehkým BDSM podtextem se dostal do akční sr***y, která je o "sexu", střílení a vydírání je nesmysl. Podle mého je to čistě komerční film.

  • Jak to za v USA maji koule oznacit zmetek zmetkem ... (Josa, 25.01.2018 16:28) Reagovat

    Jak to za v USA maji koule oznacit zmetek zmetkem a u nas ne??? Je pravda ze Jan Triska bude v kategorii "Skokan roku?"

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY