Ryan Reynolds si zahraje ve filmu Stopa podle deskové hry

Vydáno: 23.01.2018 09:27 - Václav Limberk | foto: facebook tvůrce

Ryan Reynolds si zahraje ve filmu Stopa podle známé deskové hry, kde skupina lidí přichází na pozvání do luxusní rezidence, aby jim jejich hostitel přichystal noc hrůzných překvapení.
Fotografie z filmu Stopa / ClueRyan Reynolds bude producentem a hercem nové hrané verze filmu Stopa podle stejnojmenné deskové hry. Stopa bude prvním projektem Reynoldsovy tříleté smlouvy s Foxem, který se nedávno stal součástí a v budoucnu přejde pod hlavičku studia Disney. Stopa pojednává o skupině lidí, jež hostitel pozve do své honosné rezidence, kde jim následovně připraví noc nečekaných a hrůzných překvapení. Film bude novou verzí stejnojmenného snímku (na snímku).

Reynolds si tu zahraje jednu z rolí. Na scénáři nové verze filmu budou spolupracovat Rhett Reese a Paul Wernick, kteří pro Reynoldse napsali komiksový film Deadpool. Reynoldse mezitím zanedlouho uvidíme v sequelu Deadpool 2. V budoucnu pak chystá komiksový spin-off X-Force, kde se znovu objeví jako Deadpool. Namluví také postavy v animovaných filmech The Croods 2 a Pokemon.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY