Temný případ: do 3. série míří Stephen Dorff

Vydáno: 04.01.2018 12:27 - Václav Limberk | foto: facebook tvůrce

Kriminální seriálová antologie HBO Temný případ přibírá k obsazení 3. série herce Stephena Dorffa. Návrat Temného případu bude mít premiéru tento rok.
Vince Vaughn ve filmu Temný případ / Na televizní obrazovky HBO se letos vrátí i seriálová kriminální antologie Temný případ, jejíž první dvě sezóny byly odvysílány v letech 2014 a 2015. Po delší pauze, kdy nebylo tak zcela jisté, zda se seriál skutečně vrátí, se třetí série, kterou vede opět Nic Pizzolatto, opravdu vrací. Byli do ní už obsazeni Mahershala Ali a Carmen Ejogo. Třetím hercem ohlášeným pro 3. sérii je nyní Stephen Dorff. Vedle Pizzolata, který natočí několik epizod, bude hlavním režisérem 3. série Jeremy Saulnier

Třetí série Temného případu bude vyprávět hrozivé zločiny, které se udály uprostřed Ozark Mountains. Záhada těchto zločinů se bude prolínat třemi různými časovými obdobími. Ali bude hrát hlavní postavu Waynea Hayese, detektiva ze severozápadního Arkansasu. Dorff si zahraje vyšetřovatele z Arkansasu, jehož kariéru ovlivnily právě tyto zločiny, zatímco Ejogo ztvární učitelku z Arkansasu se spojením na dvě děti, které zde v 80. letech zmizely.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY