První ohlasy: Star Wars: Poslední z Jediů

Vydáno: 11.12.2017 11:20 - Václav Limberk | foto: facebook tvůrce

Vysoce očekávaný sequel Star Wars: Poslední z Jediů měl světovou premiéru v sobotu 9. prosince v Los Angeles. Podívejte se na několik prvních ohlasů, které jsou ve velké většině nadšené.
Fotografie ze slavnostní premiéry filmu Star Wars: Poslední z Jediů / Star Wars: The Last JediV sobotu 9. prosince měl v Los Angeles slavnostní premiéru prostřední díl nové Star Wars trilogie Star Wars: Poslední z Jediů. Slavnostní premiéry se zúčastnily hvězdy z filmu: Laura Dern, která hraje velitelku odporu, víceadmirálku Holdo, Benicio del Toro, který hraje tajemnou postavu jménem DJ, Kelly Marie Tran, která hraje členku odporu jménem Rose Tico, Adam Driver (Kylo Ren), Mark Hamill (Luke Skywalker), Daisy Ridley (Rey), John Boyega (Finn) a Gwendoline Christie (Kapitánka Phasma, velitelka oddílů prvního řádu). Všechny zde jmenované si můžete prohlédnout na fotografii v galerii k filmu.

První kritické ohlasy, zveřejněné skrze sociální média (Twitter), jsou velmi pozitivní. Všechny spojuje nadšení, ať už z režie Riana Johnsona nebo výkonu Marka Hamilla v roli Luka Skywalkera. Některé z nich označují Johnsonův prostřední díl nové trilogie za vůbec nejlepší Star Wars díl vůbec. Varují hlavně před spoilery a označují ho za nejepičtější a emocionálně nejsilnější díl Star Wars ságy. Některé ohlasy jsou tak nadšené, že mluví o tom, že chtějí vidět Star Wars: Poslední z Jediů hned znovu. Označují ho jako "odvážný, úplně jiný (než ostatní SW díly), překvapivý, s mnoha úžasnými momenty". 

U nás se na Star Wars: Poslední z Jediů můžeme vydat do kin již tento čtvrtek 14. prosince 2017.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY