Tarantinův Star Trek skutečně vznikne. A bude eRko.

Vydáno: 08.12.2017 08:48 - Václav Limberk | foto: facebook tvůrce

Budoucí nový Star Trek podle nápadu Quentina Tarantina bude mít nepřístupný rating R. Tarantino se zatím sešel s několika scenáristy, aby vybral vhodného kandidáta.
Leonard Nimoy, William Shatner ve filmu  / Star TrekStar Trek podle Quentina Tarantina? Ještě před pár dny to celé znělo jako fantazie, ale Tarantino to zřejmě se svým nápadem na nový Star Trek film myslí vážně. Poté, co svůj nápad předložil "otci" nové star trekovské franšízy J.J. Abramsovi a studiu Paramount, se nyní Tarantino sešel se čtyřmi scenáristy, aby si z nich vybral toho, kdo jeho Star Trek rozvine ve scénář. Čtyřmi kandidáty jsou Mark L. SmithLindsey BeerDrew Pearce a Megan Amram.

Podle serveru Deadline má z této čtveřice největší šanci Mark L. Smith, který napsal scénář k filmu REVENANT Zmrtvýchvstání. A ještě na jednu podmínku Tarantinovi přistoupilo studio Paramount i Abrams, a to že jeho Star Trek bude mít nepřístupný rating R. Všechny dosavadní Tarantinovy filmy měly eRkový rating. Tarantino doufá, že takto bude moci budoucí Star Trek režírovat. Ještě předtím ale začne natáčet svůj "mansonovský" projekt, pro který chce získat Margot Robbie pro roli zavražděné herečky Sharon Tate a hvězdy Leonarda DiCapriaBrada Pitta a Toma Cruise.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY