Box Office: Víkend bez novinek ovládl Coco

Vydáno: 04.12.2017 07:30 - Václav Limberk | foto: facebook tvůrce

První víkend v prosinci nepřinesl žádné novinky, které by mohly výrazně promluvit do dění v nejlepší desítce. První místo tak obhájila pixarovka Coco, zatímco druhá byla Liga spravedlnosti.
Ezra Miller ve filmu Liga spravedlnosti / Liga spravedlnostiPrvní prosincový víkend se musel obejít bez výrazných novinek. Premiéru sice měly hned čtyři nové filmy, ale ty otevřely jen v omezeném počtu kin. Z nich se nejlépe umístil The Disaster Artist na 12. místě. Skoro 1,2  milionu z pouhých 19 kin je obdivuhodný výsledek, ale na umístění v top 10 to nestačilo.

První místo tak stejně jako minule patří pixarovce Coco, které k obhájení první pozice stačilo 26,1 mil. Za týden tak utržila zhruba 107 milionu. Ani druhé místo se od minule nezměnilo a je na něm Liga spravedlnosti. Ta dokázala za dva týdny vydělat už skoro 200 mil. Třetí je drama Wonder s 88 mil. za dva týdny.

Julia Roberts ve filmu  / WonderNa čtyřce je Thor: Ragnarok, jehož tržby se za tři týdny už blíží hranici 300 milionů. Táta je doma 2 na pětce za tři týdny vydělal zhruba 83 mil. Šestá je Vražda v Orient expresu, která za stejnou dobu vydělala o necelé dva miliony více.

Na sedmé místo se vyšplhalo drama Lady Bird se 4,5 miliony. Těsně za ním na osmičce je krimikomedie Three Billboards Outside Ebbing, Missouri. Na devítku poklesnul animák The Star. Na desítce jsou Matky na tahu o Vánocích

Příští víkend otevře jen akční komedie Just Getting Started, zatímco Tvář vody, která otevřela zatím jen ve dvou kinech, expanduje do dalších kin.

BOX OFFICE: VÍKEND OD 1. PROSINCE 2017

 1. Coco 26,1 mil.
 2. Liga spravedlnosti 16,5 mil.
 3. Wonder 12,5 mil.
 4. Thor: Ragnarok 9,6 mil.
 5. Táta je doma 2 7,5 mil.
 6. Vražda v Orient expresu 6,7 mil.
 7. Lady Bird 4,5 mil.
 8. Three Billboards Outside Ebbing, Missouri 4,5 mil.
 9. The Star 4 mil.
10. Matky na tahu o Vánocích 3,5 mil.

Tržby jsou uvedené v amerických dolarech. Kompletní žebříček s podrobnými statistikami naleznete zde.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY