Kristen Stewart a Lupita Nyong’o jako Charlieho andílci

Vydáno: 04.10.2017 10:00 - | foto: facebook tvůrce

Již delší dobu víme, že by se na nás do dvou let měli přiřítit noví Charlieho andílci, které zrežíruje Elizabeth Banks. Nyní však začalo hledání nejvhodnějších kandidátek na tyto akční role.
Lupita Nyong'o ve filmu 12 let v řetězech / 12 Years a SlaveCharlieho andílci byli před lety komerčně úspěšným kouskem, který katapultoval výše převážně béčkové herečky Cameron DiazDrew Barrymore a Lucy Liu. Dostalo se mu dokonce pokračování v roce 2003, po němž se kromě neúspěšné seriálové adaptace celá franšíza odmlčela. K životu by ale mohla rebootovaně opět přijít za dva roky pod režisérskou taktovkou herečky Elizabeth Banks, která si svůj režijní debut odbyla před dvěma roky s Ladíme 2.

Nově se Sony ovšem snaží evidentně dostat s rebootem z béčkových vod ke kvalitnější tvorbě. V castingu na hlavní role se totiž objevují jména oscarové vítězky Lupity Nyong'o a Kristen Stewart ze Stmívání, která má nyní řádně rozjetou kariéru po rolích v úspěšných dramatech. Novým Charlieho andílkům tak můžeme jen přát štěstí s jejich novou vizí.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY