TOP 20 ČR: Kingsman sejmul zlověstné To

Vydáno: 26.09.2017 07:30 - | foto: facebook tvůrce

Sequel úspěšného akčního snímku Kingsman: Zlatý kruh převzal vedení nad žebříčkem od hororu To, za nějž se dostal LEGO® Ninjago® film z rozrůstající se franšízy.
Fotografie z filmu To / ItDějové přesídlení z Velké Británie do USA komiksové adaptaci Matthewa Vaughna v druhém dílu Kingsman: Zlatý kruh nijak neuškodilo. Ba naopak, tentokrát si Taron Egerton jako Eggsy vedl o cca 2 miliony lépe, což za jeho první víkend v Česku znamenalo 5 milionů korun. A přestože si ještě po třech týden vede horor To nečekaně dobře, jeho 4 miliony již tentokrát nedostačovaly na akční novinku, do kapsy s nimi ale zvládl strčit LEGO® Ninjago® film, v pořadí třetí celovečerní film z rychle se rozrůstajícího LEGO světa. Pod stupně vítězů tak byl sražen český prequel Po strništi bos, poslední film tragicky zesnulého herce Jana Třísky.

Pátá skončila romantická komedie Který je ten pravý? s Reese Witherspoon v hlavní roli. Na šesté místo až ze stříbra tvrdě dopadl animovaný Hurvínek a kouzelné muzeum, který slušně zvládl přechod ze své loutkové podoby do té novodobé, za ním se pak nehybně udrželi Emoji ve filmu. I další dvě příčky si odnesly animáky, a to Velká oříšková loupež 2 spolu s Já, padouch 3. Desátí skončili ti Nejsledovanější čeští Youtubeři s jejich novým dokumentem.

Dylan O'Brien ve filmu Americký zabiják / American AssassinZa druhou polovinou žebříčku se ocitl Dylan O'Brien jako Americký zabiják následovaný ještě akčnějším kouskem Barry Seal: Nebeský gauner a epickým Dunkerkem. Čtrnáctá se umístila Auta 3 běžící v našich kinech již 15 týdnů, za něž dorazil Zabiják & bodyguard vyděšený panenkou Annabelle 2: Zrození zlaLoganovi parťáci se museli spokojit s místem sedmnáctým, za něž se dostali Piráti z Karibiku: Salazarova pomsta. Předposlední v žebříčku zůstala maďarská novinka O těle a duši hned před restaurovaným Terminátorem 2: Den zúčtování.

1. Kingsman: Zlatý kruh - 5,1 mil. (premiéra)
2. To - 4,1 mil.
3. LEGO® Ninjago® film - 3,8 mil. (premiéra)
4. Po strništi bos - 2 mil.
5. Který je ten pravý? - 1,7 mil.
6. Hurvínek a kouzelné muzeum - 1,5 mil.
7. Emoji ve filmu - 722 tis.
8. Velká oříšková loupež 2 - 506 tis.
9. Já, padouch 3 - 498 tis.
10. Nejsledovanější - 473 tis.

11. Americký zabiják - 426 tis.
12. Barry Seal: Nebeský gauner - 384 tis.
13. Dunkerk - 237 tis.
14. Auta 3 - 166 tis.
15. Zabiják & bodyguard - 163 tis.
16. Annabelle 2: Zrození zla - 147 tis.
17. Loganovi parťáci - 118 tis.
18. Piráti z Karibiku: Salazarova pomsta - 99 tis.
19. O těle a duši - 89 tis. (premiéra)
20. Terminátor 2: Den zúčtování - 69 tis.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY