Trailer: Colin Farrell a Nicole Kidman v Zabití posvátného jelena

Vydáno: 17.08.2017 10:54 - Václav Limberk | foto: facebook tvůrce

Colin Farrell a Nicole Kidman jsou hvězdami nejnovějšího filmu režiséra Humra Yorgose Lanthimose Zabití posvátného jelena. Podívejte se na jeho oficiální trailer.
Steven Murphy (Colin Farrell) je úspěšný kardiochirurg, který žije v luxusní vile s krásnou ženou (Nicole Kidman) a dvěma dětmi zdánlivě pokojný život. Proč ale po práci vyhledává společnost podivínského teenagera Martina (Barry Keoghan), kterému se snaží udělovat otcovské rady do života? A proč se Martin stále více vtírá do Stevenovy nenápadně podivínské rodiny? Odkud se berou nevysvětlitelné tragické události, které promění život Murphyových v naprosté peklo? (Film Europe)

To je oficiální synopse nového filmu Zabití posvátného jelena od režiséra Yorgose Lanthimose. Ten si vysloužil oscarovou nominaci za nejlepší původní scénář za svůj předposlední film Humr, v němž poprvé spolupracoval s Colinem Farrellem. Zabití posvátného jelena přineslo Lonthimosovi cenu za nejlepší scénář na letošním festivalu v Cannes. Zabití posvátného jelena má v kinech premiéru 2. listopadu 2017.

Trailer zhlédněte níže.

Originální trailer filmu Zabití posvátného jelena




NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY