The Irishman: Joe Pesci je in

Vydáno: 13.07.2017 19:05 - Václav Limberk | foto: Universal Pictures

Joe Pesci konečně podepsal kontrakt na účast v mafiánském biopicu The Irishman, který bude natáčet Martin Scorsese. V hlavních rolích budou hrát Robert De Niro a Al Pacino.
Joe Pesci ve filmu Mafiáni / GoodfellasJoe Pesci se údajně padesátkrát odmítl vrátit před kamery kvůli účasti v mafiánském biopicu The Irishman, ale server Deadline nyní napsal, že konečně řekl ano a kontrakt podepsal. The Irishman by se měl začít natáčet už příští měsíc v New Yorku a pokračovat by se mělo až do prosince. The Irishman bude příběhem nájemného vraha Franka Sheerana, jehož si zahraje Robert De Niro. Sheeran na smrtelné posteli promluvil ohledně okolností, které vedly ke zmizení odborového předáka Jimmyho Hoffy, kterého hraje Al Pacino. Pesci bude hrát postavu jiného mafiána, Russella Bufalina, který byl dlouho podezříván, že byl do Hoffova zmizení zapleten.

Pesci se v nynější době na plátně objevuje  jen zřídkady. Od roku 1998, kdy hrál ve Smrtonosné zbrani 4, si ve filmu zahrál jen dvakrát. V roce 2006 se objevil v dramatu Kauza CIA a o čtyři roky později v komedii Hnízdo neřesti. Pesci s režisérem Martinem Scorsesem v minulosti spolupracoval třikrát. Poprvé to bylo v biopicu Zuřící býk a poté si zahrál ve dvou mafiánských filmech, v Mafiánech, za něž dostal Oscara a v Casinu. Server Collider uvádí, že Deadline píše, že účast herců Harveyho Keitela a Bobbyho Cannavaleho se ještě musí oficiálně potvrdit a nyní se o ní jedná. Premiéru pak The Irishman může mít buď v roce 2018, nebo až v roce 2019.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY