Daniel Craig se má údajně vrátit jako James Bond

Vydáno: 11.07.2017 10:26 - Václav Limberk | foto: Sony Pictures Entertainment

Poslední představitel agenta 007 Daniel Craig se údajně vrátí k roli Jamese Bonda i popáté. Producentka Barbara Broccoli by pro novou bondovku ráda získala i zpěvačku Adele.
Monica Bellucci, Daniel Craig ve filmu Spectre / SpectrePodle britského serveru The Mirror se Daniel Craig vrátí popáté k roli agenta 007 Jamese Bonda i přesto, že po dokončení zatím poslední bondovky Spectre prohlásil, že by si "raději podřezal žíly", než by se k roli Bonda vrátil a pokud by tak učinil, tak "jen pro peníze". Údajně mu bylo nabídnuto až 120 milionů liber za další dva bondovské filmy. The Mirror uvádí, že Craig si to rozmyslel a k roli Jamese Bonda se vrátí. A přidat by se k němu měla podle tohoto serveru i Adele, která složila titulní píseň pro bondovku Skyfall. Píseň Skyfall byla první bondovská skladba, která zároveň vyhrála ceny Brit Awards, Grammy a Zlatý glóbus.

Podle této zprávy se bondovské producentce Barbaře Broccoli podařilo Craiga přemluvit a "je rozhodnutá" získat i Adele. Broccoli věří, že pětadvacátou bondovku začne natáčet už příští rok a premiéru by mohla mít v roce 2019. Zároveň se se zvěstmi o návratu Craiga vyrojily zprávy o tom, že o režii chystané bondovky má zájem Christopher Nolan, který by ale usiloval o "předělávku" Bonda, což je momentálně ale něco, o co producenti Broccoli a Michael G. Wilson neusilují i přesto, že poslední Spectre nebyla přijata s takovým nadšením jako Skyfall.  

Všechny tyto zprávy jsou ale momentálně jen na úrovni spekulací. Broccoli ani Craig tyto zprávy (zatím) oficiálně nepotvrdilo. 



NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY